ΑρχικήinetΤα προηγμένα Duck Rings είναι ο προσωπικός σας trainer αναρρίχησης

Τα προηγμένα Duck Rings είναι ο προσωπικός σας trainer αναρρίχησης

Duck-Rings

Οι ορειβάτες που ψάχνουν για ένα εύχρηστο και φορητό εκπαιδευτή αναρρίχησης που μπορεί να μεταφερθεί σχεδόν παντού, ίσως ενδιαφέρονται για τα μοναδικά δαχτυλίδια αναρρίχησης γνωστά ως Duck Rings.

Τα “παπάκια” έχουν δημιουργηθεί από την tindeq με έδρα στο Trondheim της Νορβηγίας και έχουν τη μορφή ενός σετ εκπαιδευτικών λαβών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ορειβάτες και έχουν εμπνευστεί από τους παραδοσιακούς κρίκους γυμναστικής.

Τα δαχτυλίδια αναρρίχησης έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα συμπαγές και ελαφρύ τρόπο ειδικής εκπαίδευσης ορειβασίας, που δεν έχει σχέση με βράχους ή κέντρα κατάρτισης.

Τα χαρακτηριστικά των Duck Rings περιλαμβάνουν:

– Φορητότητα: Με τη λειτουργικότητα ενός μονόζυγου και το μέγεθος ενός κρίκου γυμναστικής, τα Duck Rings ™ ζυγίζουν μόνο 300 γραμμάρια (10 oz) το ένα ζευγάρι. Χρησιμοποιείστε τα για ζέσταμα πριν την αναρρίχηση.

– Ευελιξία: Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ποικιλία από επιλογές λαβής που σας επιτρέπει να γυμνάσετε σχεδόν οποιαδήποτε θέση πρόσφυσης που θα χρησιμοποιήσετε κατά την αναρρίχηση σε πραγματικό βράχο.

– Φυσικότητα: Κάθε ζεύγος Duck Rings ™ είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κόντρα πλακέ, το οποίο δίνει μια μοναδική εμφάνιση φυσικού ξύλου. Το ξύλο θα απορροφήσει ακόμη την υγρασία από τα χέρια κατά την άσκηση, εξαλείφοντας τη χρήση της σκόνης αναρρίχησης.

– Σταθερότητα: Οι λαβές έχουν σχεδιαστεί ώστε να σταθεροποιούνται μόνες τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο φορτίο εφαρμόζεται τόσο πιο σταθερές γίνονται.

Η προσεκτικά σχεδιασμένη γεωμετρία των Duck Rings τα κάνει να σταθεροποιούνται αυτόματα σε οποιαδήποτε θέση. Θα νιώθετε ότι η λαβή θα είναι πιο σταθερή όσο πιο πολύ την φορτώνετε. Αυτό επιτρέπει ακόμα και να κρεμαστείτε στην άκρη της επίπεδης λαβής.

Πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ χρήσιμο και ευέλικτο εργαλείο για όλους τους λάτρεις της αναρρίχησης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS