ΑρχικήUpdatesΠολύχρωμες δημοσιεύσεις στο Facebook

Πολύχρωμες δημοσιεύσεις στο Facebook

Το Facebook θα αρχίσει να προσθέτει από σήμερα ένα μικρό νέο χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε οπτικά τις δημοσιεύσεις σας. Από σήμερα θα μπορείτε να προσθέσετε χρώματα στο φόντο κάθε δημοσίευσης. Μην χαίρεστε όλοι..  Για αρχή μόνο οι χρήστες κινητών συσκευών με Android θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο χαρακτηριστικό.

Ναι! στις δημοσιεύσεις με τη νέα λειτουργία ενεργοποιημένη θα εμφανίζονται ένα pop με χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν φόντο.

facebook
εικόνα TNW

Για να το χρησιμοποιήσετε, πατήστε στη γραμμή κατάστασης (status bar), και επιλέξτε ένα χρώμα. Γράψτε το μήνυμά σας και πατήστε δημοσίευση. Το νέο χαρακτηριστικό λειτουργεί για τις δημοσιεύσεις με συνδέσμους, εικόνες ή βίντεο.

Αν και είναι ένα απλό χαρακτηριστικό, είναι μια μεγάλη παραχώρηση που θα επηρεάσει την οπτική ταυτότητα του Facebook, που δεν θα είναι πλέον η μεγαλύτερη κοινωνική πλατφόρμα στον κόσμο, σε μπλε και λευκό. Αυτό φυσικά δεν είναι και απαραίτητα καλό…

Το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει για τους χρήστες του Android κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά τα χρώματα του φόντου θα είναι ορατά σε Android, iOS και στο Web.

Στο iOS και στο Web θα διατεθεί “τους επόμενους μήνες.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS