ΑρχικήinetΗ Apple ετοιμάζει νέα iMac!

Η Apple ετοιμάζει νέα iMac!

Ο CEO της Apple Tim Cook ανακοίνωσε ότι η Cupertino εξακολουθεί να δίνει βαρύτητα στην κατασκευή desktops με τον ερχομό δύο νέων μοντέλων Mac να βρίσκονται όλο και πιο κοντά. Φήμες υποστηρίζουν ότι η Apple παραδόθηκε στην αγορά desktops λόγω των μεγάλων επενδύσεων της Microsoft στο τομέα αυτό.Apple

Ξεκίνησε με την κατασκευή του Macbook το οποίο προσέφερε αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως το αμφιλεγόμενο Touch Bar. Στην απέναντι  όχθη, η Microsoft εισήγαγε το Studio Surface το πρώτο all-in-one PC που διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το touch screen, υποστήριξη για αξεσουάρ όπως το Surface Dial και τη δυνατότητα μετατροπής σε πίνακα σχεδίασης.

Η Αpple όμως φαίνεται να μην θέλει αν εγκαταλείψει τα desktops καθώς ο Tim Cook όχι μόνο δήλωσε δημόσια ότι νέα μοντέλα έχουν ήδη προγραμματιστεί αλλά υποστήριξε ότι η εταιρεία εξακολουθεί να παρέχει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά στον κόσμο.

« Η σημερινή γενιά iMac αποτελεί το καλύτερο desktop με μια Retina 5K εντυπωσιακή οθόνη». Πρόσθεσε επίσης ότι οι πελάτες δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την αγορά των desktops όσο η Αpple ασχολείται με αυτό.

«Με ρωτάνε πολλοί στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης αν η Αpple είναι δεσμευμένη στα desktops. Αν τίθεται κάποια αμφιβολία επιτρέψτε μου να σας βεβαιώσω ότι τα desktops βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας» δήλωσε χαρακτηριστικά. Τόνισε ότι υπάρχουν πολλά νέα πράγματα να περιμένουμε από την εταιρεία για τα οποία αν και δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες την παρούσα χρονική περίοδο, είναι σίγουρος ότι θα μας ενθουσιάσουν.

Τέλος, η Αpple αναμένεται να κυκλοφορήσει τα νέα της iMacs τον επόμενο χρόνο χωρίς όμως η είδηση αυτή να έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS