ΑρχικήinetΤο Twitter δοκιμάζει ειδοποιήσεις έκτατων ειδήσεων

Το Twitter δοκιμάζει ειδοποιήσεις έκτατων ειδήσεων

ειδήσεων

Το Twitter προσπαθεί ξεκάθαρα να μετατραπεί σε μια εφαρμογή ειδήσεων, δεδομένου ότι μεταφέρθηκε από την κατηγορία της κοινωνικής δικτύωσης σε αυτή των ειδήσεων στο App Store και το Google Play Store.

Οι χρήστες της υπηρεσίας θα λάβουν σύντομα ένα νέο χαρακτηριστικό για να μαθαίνουν τα τελευταία νέα.

Επί του παρόντος, οι χρήστες Twitter πρέπει να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από τα αγαπημένα τους ειδησεογραφικά sites και να ειδοποιούνται όταν προστίθενται νέα άρθρα. Εάν το Twitter θέλει να γίνει πραγματικά το go-to app για τις ειδήσεις, τότε θα πρέπει να εξοπλίσει την εφαρμογή με χαρακτηριστικά που θα αυξήσουν το ενδιαφέρον των χρηστών και θα δίνουν ειδοποιήσεις για διάφορες ειδήσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της ψυχαγωγίας.

Αυτό είναι συγκεκριμένα το αντικείμενο στο οποίο το Twitter επικεντρώνεται. Σε μια πρόσφατη έκθεση φαίνεται ότι το Twitter έχει αρχίσει τις δοκιμές για ειδοποιήσεις έκτακτων ειδήσεων στην επίσημη εφαρμογή του. Οι χρήστες που έχουν αναφέρει ότι λαμβάνουν ειδοποιήσεις, χρησιμοποιούν σήμερα iOS συσκευές και μένει να δούμε πότε οι χρήστες του Android θα λαμβάνουν τις ίδιες ειδοποιήσεις.

Το Twitter στέλνει ειδοποιήσεις για έκτατες ειδήσεις με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Εκπρόσωπος του Twitter, δήλωσε ότι οι ειδοποιήσεις είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης διαδικασίας.

Φαίνεται ότι το Twitter στέλνει ειδοποιήσεις σε διάφορες ομάδες ανθρώπων, με βάση την αξιολόγηση των ενδιαφερόντων τους. Push notifications, έχουν σταλεί για τις εκλογές των ΗΠΑ, τους Ολυμπιακοί Αγώνες, τηλεοπτικές εκπομπές στο ABC και την πρόσφατη επίθεση στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

Όταν οι χρήστες πατήσουν στην ειδοποίηση, η εφαρμογή ανοίγει το Twitter Moments που περιέχουν δημοσιεύσεις από όλο το Twitter, εστιάζοντας σε ένα μόνο θέμα. Οι ειδοποιήσεις έκτατων ειδήσεων βρίσκονται σήμερα σε δοκιμαστική φάση, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα πραγματοποιηθούν. Οι χρήστες που δεν συμφωνούν με τις ειδοποιήσεις αυτές μπορούν να μπουν στο μενού ρυθμίσεων και να τις απενεργοποιήσουν.

Πρόσφατα το Twitter εισήγαγε το live video για συσκευές Android και iOS, ενώ συνεχίζει να ενσωματώνει χαρακτηριστικά Periscope στην κύρια εφαρμογή του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS