ΑρχικήinetΓνωρίστε την υπηρεσία AT&T Call Protect της AT& T

Γνωρίστε την υπηρεσία AT&T Call Protect της AT& T

Η AT & T ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία της υπηρεσίας AT&T Call Protect η οποία διατίθεται δωρεάν σε όλους τους AT&T πελάτες που διαθέτουν HD Voice κάλυψη. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια anti-spam υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να επισημαίνουν και να μπλοκάρουν όλα τα ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα.Call Protect

Το δίκτυο της  ΑT&T δίνει στους πελάτες της την δυνατότητα αυτόματου κλειδώματος των άχρηστων και ύποπτων κλήσεων.

Να σημειώσουμε ότι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμα για όλους τους πελάτες της εταιρείας αλλά για την απόκτηση επιπρόσθετων λειτουργιών κρίνεται αναγκαία η εγκατάσταση του ΑT & T Call Protect στο κινητό σας.

Οι χρήστες μέσω των my ΑT&T λογαριασμών ή της εφαρμογής ΑT&T Call Protect μπορούν να επωφεληθούν από τα νέα χαρακτηριστικά όπως παραδείγματος χάρη την ικανότητα προσωρινής φραγής κλήσεων.

«Οι ενοχλητικές κλήσεις αποτελούν πρόβλημα πολλών πελατών μας οι οποίοι επιθυμούν ένα δίκτυο που παρέχει εργαλεία αποκλεισμού τους. Η υπηρεσία ΑT & T Call Protect θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε των έλεγχο των κλήσεων που δέχεστε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Jeff Bradley, αντιπρόεδρος της ΑT&T.

Με λίγα λόγια η νέα υπηρεσία ΑT&T Call Protect δίνει στους πελάτες της εταιρείας  την δυνατότητα αποκλεισμού των ανεπιθύμητων τηλεφωνημάτων καθώς το δίκτυο τις μπλοκάρει πριν καν φτάσουν στο τηλέφωνο τους. Επιπλέον, οι χρήστες θα λαμβάνουν προειδοποιητικό μήνυμα για όλες τις ύποπτες εισερχόμενες κλήσεις και στην συνέχεια θα επιλέγουν αν επιθυμούν να τις δεχτούν ή όχι.

Μην ξεχνάτε ότι η εφαρμογή απευθύνεται στους πελάτες που διαθέτουν HD Voice κάλυψη και είναι διαθέσιμη για χρήστες iOS αλλά και  Android κινητών συσκευών που ανήκουν στην ΑT&T.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS