ΑρχικήinetΠαρακολουθείστε τον Άη Βασίλη χρησιμοποιώντας την Alexa

Παρακολουθείστε τον Άη Βασίλη χρησιμοποιώντας την Alexa

Βασίλη

Παρόλο που δεν μπορούμε να δούμε το έλκηθρο του Άη Βασίλη ζωντανά, θα μπορούμε ωστόσο να ξέρουμε ακριβώς πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή.

Φέτος, την παραμονή των Χριστουγέννων, τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, σε όλο τον κόσμο, μπορούν να ακολουθήσουν τον αγαπημένο τους Άγιο σε κάθε του στάση, ζητώντας από την Alexa να τον βρει!

Η Amazon συνεργάζεται με την KAYAK αυτά τα Χριστούγεννα. Το AI της Alexa είναι έξυπνο, αλλά η KAYAK έχει μια σύνδεση που δεν μπορεί να νικηθεί από κανένα είδος έξυπνης τεχνολογίας. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το «ταξίδι θα ακολουθεί την τοποθεσία του Αη-Βασίλη, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό λογισμικού πλοήγησης, αλγόριθμων και εμπιστευτικών πληροφοριών των ξωτικών από την Κεντρική Διοίκηση στο Βόρειο Πόλο», προκειμένου να «επισημάνει τη θέση του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.»

Φαίνεται ότι ο Αη Βασίλης πρέπει να προσέχει καλύτερα το προσωπικό του – γιατί έχει ένα «καρφί!»

Είναι απλό: χρησιμοποιήστε μια συσκευή που περιλαμβάνει την Alexa και πείτε “Alexa, ζήτησε από την KAYAK να εντοπίσει τον Άη Βασίλη.” Αυτό θα δώσει το έναυσμα για την αναζήτηση και σύντομα θα είστε σε θέση να ξέρετε.

Μπορείτε να υποβάλετε ερωτήματα όπως “Alexa, ρώτησε την KAYAK πότε θα είναι ο Άγιος στη Βοστώνη;” ή αν τα παιδιά είναι πολύ ανήσυχα, “Alexa, ρώτησε την KAYAK πότε θα είναι εδώ;”

Το Google Home θα προσφέρει ένα παρόμοιο είδος υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την  εκτεταμένη σελίδα και app του Santa Tracker Village. Φαίνεται ότι ακόμα και την παραμονή των Χριστουγέννων, ο ανταγωνισμός μεταξύ της Google και της Amazon δεν σταματάει!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS