ΑρχικήinetΤο LG Κ10 (2017) έρχεται στην T-Mobile ως LG K20 Plus

Το LG Κ10 (2017) έρχεται στην T-Mobile ως LG K20 Plus

Η LG αναμένεται να παρουσιάσει πολλά smartphones Android στις αρχές Ιανουαρίου στην έκθεση CES 2017 και πολλά τηλέφωνα της σειράς K θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

LG

Η T-Mobile είναι μια από τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων στις ΗΠΑ η οποία θα προσφέρει τουλάχιστον ένα από τα smartphones που η εταιρεία θα αποκαλύψει στην CES 2017. Σύμφωνα με τον Evan Blass, το Κ10 (2017) θα είναι διαθέσιμο στην T-Mobile το επόμενο έτος.

Ωστόσο, η Un-carrier θα λανσάρει το mid-range smartphone της εταιρείας με διαφορετικό όνομα: LG Κ20 Plus.  Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία λανσαρίσματος του τηλεφώνου και η τιμή δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, αλλά θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ευτυχώς ξέρουμε κάποια πράγματα σχετικά με το LG Κ10 (2017), ή το LG K20 Plus όπως η T-Mobile το αποκαλεί. Το smartphone λέγεται ότι θα έχει μια οθόνη 5,3 ιντσών που θα υποστηρίζει HD (720p) ανάλυση.

Επίσης το Κ10 (2017) έρχεται με μια κάμερα 5-megapixel ευρείας γωνίας στο μπροστινό μέρος. Το smartphone είναι πιθανό να διαθέτει ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αυτό είναι τα μόνα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Κ10 (2017) και αν κρίνουμε από αυτά τα specs, πιθανότατα δεν θα είναι και το καλύτερο smartphone που θα παρουσιάσει η εταιρεία στην CES στις αρχές Ιανουαρίου.

Φήμες λένε ότι δύο άλλα smartphones που δεν αποτελούν μέρος της σειράς K θα παρουσιαστούν παράλληλα με το Κ10 (2017). Το πρώτο είναι το LG X Calibur, ενώ το δεύτερο θα λανσαριστεί στην αγορά ως LG Stylo 3 Plus.

Εκτός από τα ονόματα τους, δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία γνωστά για αυτά τα δύο αιφνίδια smartphones, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ το επόμενο έτος και φυσικά ελπίζουμε και στην Ευρώπη.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS