ΑρχικήinetΤο Paytm της Ινδίας εξαφανίζεται από το App Store

Το Paytm της Ινδίας εξαφανίζεται από το App Store

Paytm

Με τους νέους χρήστες έρχονται και νέες ευθύνες. Και το μεγαλύτερο wallet app της Ινδίας το κατάλαβε γρήγορα αυτό και από την καλή και από την ανάποδη!

Το Paytm έχει διαγράψει το app του για iPhone και iPad από το App Store της Apple, αφού έχει σκοντάψει πάνω σε σφάλματα και άλλα τεχνικά ζητήματα. Η εταιρεία αναφέρει ότι έχει ωθήσει μια ενημερωμένη έκδοση για το app και περιμένει από την Apple να την εγκρίνει.

Η εξαφάνιση του Paytm app από το App Store έρχεται μερικές ώρες αφού η υπηρεσία αντιμετώπισε μια διακοπή λειτουργίας την Τρίτη το βράδυ. Η υπηρεσία έχει προκαλέσει προβλήματα σε αρκετούς χρήστες μέχρι σήμερα.

Η κίνηση να διαγράψει την εφαρμογή από το App Store έχει προβληματίσει πολλούς. Όλες οι ενημερώσεις για το iPhone και iPad απαιτούν έγκριση από την Apple. Αλλά εν τω μεταξύ, η παλιά έκδοση της εφαρμογής παραμένει στο κατάστημα.

«Έχουμε αφαιρέσει το app μας από το App Store, για να σταματήσει η προσθήκη νέων χρηστών στην υπάρχουσα βάση μας», δήλωσε μία εκπρόσωπος του Paytm. «Ανακαλύψαμε ένα bug στο iOS App μας, όπου ορισμένοι χρήστες δεν ήταν σε θέση να πληρώσουν, έτσι παρατούσαν την εφαρμογή τους. Σύντομα το σύστημα τους αποσυνέδεε, εμποδίζοντάς τους από την περαιτέρω πρόσβαση στο λογαριασμό τους», έγραψε η εταιρεία σε ένα blog post.

Το Paytm, που έχει πάνω από 170 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, δουλεύει απρόσκοπτα για Android και Web πλατφόρμες, διαβεβαιώνει η εταιρεία. Το Paytm, όπως και άλλα wallet apps έχει δει πρωτοφανή ανάπτυξη τις τελευταίες 40 ημέρες.

Η απόφαση της Ινδίας να ακυρώσει μεγάλο μέρος του διαθέσιμου ρευστού της τον περασμένο μήνα, έχει αφήσει εκατομμύρια των πολιτών της με λίγες εως καθόλου επιλογές. Πολλοί από αυτούς έχουν καταφύγει σε εφαρμογές wallet και άλλες λύσεις Ηλεκτρονικών πληρωμών για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS