ΑρχικήinetSecNews 2016: η ιστορία πίσω από την αρχική

SecNews 2016: η ιστορία πίσω από την αρχική

Το re-branding στο tagline του SecNews που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 μετά την συνένωση της σελίδας με το iGuRu.gr δεν ήταν τυχαίο. Στο διαχρονικό SecΝews “In Depth IT Security News” ήρθε και κόλλησε το νέο “SecΝews.gr: No1 Portal για Τεχνολογικές ειδήσεις. Security, Hacking και Tweaks για Geeks.”SecNews

Μεγάλες προσδοκίες; Ίσως. Το 2017 έρχεται και θα το δείξει.

Ξεκινώντας ουσιαστικά μια νέα σελίδα προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσουμε το “χρώμα” και των δύο domains (SecΝews & iGuRu) μας κράτησε αμέτρητες εργατοώρες στους υπολογιστές μας.

Χιλιάδες γραμμές παρατηρήσεων, και συγκρούσεων μέσω τηλεφώνου και chat για το τι πετάμε, τι κρατάμε για να συνεχίσουμε και τι θα έρθει στο μέλλον.

Φυσικά πάντα με χιούμορ και με διάθεση troll που καμιά φορά εξοργίζει αλλά και μας χαλαρώνει.

[su_note note_color=”#C3E453″ radius=”2″]Και επειδή μας αρέσουν οι παρατηρήσεις που έχουν σαν στόχο να μας κάνουν καλύτερους, μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας στα σχόλια.

Bonus Tip: Οι αρνητικές παρατηρήσεις μας αρέσουν περισσότερο[/su_note]

Γιατί τα μάτια μας έγιναν τετράγωνα στο σχήμα της οθόνης; Έρευνα, Συγγραφή, Διαχείριση, SEO, Παράπλευρες υπηρεσίες που συνδέονται στο SecΝews, Συντήρηση, Κόντρες μέσω chat με τον Δημήτρη, και πολλά πολλά άλλα μικρά και μεγάλα που μας δίνουν το αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας.

Αποτέλεσμα;

Ας μιλήσουν καλύτερα οι αριθμοί:

Στο Alexa. Άνοδος κατά 82% στο Global Rank
και κατά 33% στο Search Traffic

Τα τετράγωνα μάτια δείχνουν να δικαιώνονται…

Ας δούμε σημερινά tests στο PageSpeed Insights της Google (πρόκληση βρείτε μια Ελληνική σελίδα με τα ίδια αποτελέσματα και κερδίστε ένα βατραχοπέδιλο)

και το mobile page

Σημείωση: Το 100% μπορεί να αλλάξει με την χρήση μια μόνο εικόνας στο site που δεν έχει το κατάλληλο compression.

Οι παραπάνω αριθμοί που συνεχίζουν να δείχνουν μια ασταμάτητη αυξητική τάση (μιλάμε για το Alexa γιατί το Pagespeed το τερματίσαμε) είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη για το ότι το νέο tagline δεν είναι τυχαίο. Οι παραπάνω αριθμοί βέβαια εκτός από την ικανοποίηση που δίνουν σε όλους εμάς με τα τετράγωνα μάτια, μας δεσμεύουν για καλύτερα ranks που σημαίνει μεγαλύτερη ευθύνη.

Ελπίζουμε να απολαύσατε τη σελίδα που παρουσιάζουμε όπως και εμείς που την δημιουργούμε.

Η ομάδα πίσω από το SecNews σας εύχεται τα καλύτερα για το 2017 και όπως πάντα Sail Safe and Secure…

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS