ΑρχικήbusinessΣυνεχίζεται η μάχη μεταξύ Nokia και Apple!

Συνεχίζεται η μάχη μεταξύ Nokia και Apple!

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας η Nokia και η Apple βρίσκονται στα δικαστήρια για την διαμάχη που υπάρχει σχετικά με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η Apple λοιπόν αποφάσισε πρόσφατα να διακόψει την κυκλοφορία όλων των προϊόντων που ανήκουν στην φιλανδική εταιρεία για όσο καιρό διαρκέσει η νομική διαμάχη.
Λογικό ακόλουθο οι καταναλωτές να μην μπορούν πλέον να αγοράζουν Withings προϊόντα από το Apple Store. Για όσους τυχαίνει να μην γνωρίζουν η Nokia αγόρασε πρόσφατα την εταιρεία Withings η οποία προσφέρει μια σειρά από premium συσκευές συμπεριλαμβανομένων κλιμάκων και θερμόμετρων που μπορούν να συνδεθούν με τα iPhones.
Δεν είναι ακόμα σαφές αν η Apple προτίθεται να επανεξετάσει τον κατάλογο των προϊόντων της, δεδομένης  της  μάχης   με την Nokia.
Από την άλλη πλευρά η MacRumors σημειώνει ότι οι εφαρμογές που αναπτύχθηκαν με Withings εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες στο App Store αλλά επειδή  υπάρχει μια πιθανότητα αποκλεισμού τους καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να τις εγκαταστήσουν το συντομότερο δυνατόν.
Η Nokia έχει μηνύσει την Apple στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Γερμανία για παραβίαση ορισμένων  από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της.  Οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί το 2011 αλλά απ’ ότι φαίνεται η Apple δεν τήρησε του όρους της συμφωνίας τους κάνοντας κατάχρηση των διακιωμάτων της. ” Ενώ συμφωνήθηκε η χορηγία ορισμένων αδειών από το χαρτοφυλάκιο μας , η Apple αν και αρνήθηκε μεταγενέστερες προσφορές  εξακολουθεί να τα χρησιμοποιεί στα προϊόντα της.” αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Nokia.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS