ΑρχικήUpdatesΝέα βελτιωμένη OpenMandriva Lx 3.01

Νέα βελτιωμένη OpenMandriva Lx 3.01

Η Kate Lebedeff ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης OpenMandriva Lx 3.01. Η νέα έκδοση είναι ένα minor release που επιδιορθώνει δυσλειτουργίες της Final έκδοσης 3.0. Έρχεται με το πρόγραμμα εγκατάστασης συστήματος Calamares, βελτιωμένους χρόνους εκκίνησης και έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τον compiler Clang/LLVM. OpenMandriva Lx 3.01

“Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης Lx 3,0 και είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε το OpenMandriva Lx 3.01. Η έκδοση 3.01 φέρνει μια σειρά από σημαντικές διορθώσεις, ενημερωμένο λογισμικό, νέους οδηγούς και πυρήνα για καλύτερη υποστήριξη σε νεότερο hardware. Φέρνει πολλές διορθώσεις σφαλμάτων, μια σταθερή έκδοση Plasma που τρέχει σε Wayland. Το OpenMandriva Lx είναι μια cutting-edge διανομή compiled με LVM/Clang. Έρχεται στο υψηλό επίπεδο βελτιστοποίησης, και δίνει στην επιφάνεια εργασίας μια απίστευτα βελτιωμένη απάντηση στις λειτουργίες του KDE Plasma 5. Φέρνει την τελευταία έκδοση όλων των εφαρμογών του KDE.”

Κύρια χαρακτηριστικά: KDE Plasma 5.8.4, KDE Frameworks 5.29.0, KDE Applications 16.08.3, Qt 5.6.2, Linux kernel 4.9 με BFQ σαν προεπιλεγμένο CPU scheduler, systemd 232 και πολλά άλλα.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη νέα έκδοση του ΟpenMandriva Lx 3.01 μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ανακοίνωση και στις σημειώσεις έκδοσης.

Download:
SourceForge:

Download OpenMandriva Lx 3.01 x86_64

MD5

Torrents:
x86-64

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS