ΑρχικήinetΑπολαύστε 3D ολογράμματα μοντέλων στον δωμάτιό σας!

Απολαύστε 3D ολογράμματα μοντέλων στον δωμάτιό σας!

ολογράμματα

Τα 3D ολογράμματα είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία, όπως η Εικονική Πραγματικότητα (VR), αλλά η χρήση τους επεκτείνεται.

Από την προετοιμασία ζωντανών μοντέλων για τη μηχανική, η τεχνολογία των 3D ολογραμμάτων έχει γρήγορα μετακομίσει και στην πραγματική μας ζωή. Τα πολιτικά κόμματα χρησιμοποιούν 3D ολογράμματα διασήμων για τις προεκλογικές τους καμπάνιες και η χρήση τους στη φυσική ασφάλεια είναι απαράμιλλη. Σήμερα, οι προγραμματιστές δημιουργούν 3D Apps ολογραμμάτων για τα Android smartphones και όταν συμβαίνει αυτό, πώς μπορεί η βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων να παραμένει απαθής? Το camera site εισάγει 3D πορνό ολoγράμματα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ζήσουν  τη «συγκίνηση» της προσομοίωσης από το φορητό υπολογιστή τους!

Μια ιστοσελίδα ενηλίκων κινείται ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση και σχεδιάζει την εισαγωγή 3D ολογραμμάτων γυμνών ανδρών / γυναικών απ ‘ευθείας στην κρεβατοκάμαρά σας! Το 3D ολόγραμμα έχει χαρακτηριστεί ως το επόμενο βήμα για την ψυχαγωγία ενηλίκων, μαζί με το VR, έτσι η CamSoda φροντίζει να λάβει το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης σε αυτόν τον τομέα. Θα παρουσιάσει την προσομοίωση 3D της στο Adult Entertainment Expo στο Λας Βέγκας.

Η CamSoda ισχυρίζεται ότι οι χρήστες που δεν είναι ικανοποιημένοι βλέποντας ταινίες ενηλίκων δύο διαστάσεων, μπορούν να παραγγείλουν τα προϊόντα της και να αποκτήσουν 3D μοντέλα σε φυσικό μέγεθος απευθείας στην κρεβατοκάμαρά τους. Τα 3D ολογράμματα δημιουργούνται με ένα υψηλής τεχνολογίας κιτ από πράσινες οθόνες και περιφερικές κάμερες, όπως ισχυρίζεται η CamSoda. «Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την έναρξη της Holo-Cam, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τα κορίτσια της cam σε μια συναρπαστική εμπειρία χωρίς προηγούμενο», δήλωσε ο Daron Lundeen, πρόεδρος της CamSoda.

Για τους αμύητους, η Ολογραφία είναι η επιστήμη και η πρακτική της δημιουργίας ολογραμμάτων. Τυπικά, ένα ολόγραμμα είναι μία φωτογραφική καταγραφή ενός πεδίου φωτός, αντί μιας εικόνας που σχηματίζεται από ένα φακό και χρησιμοποιείται για να εμφανίσει μία πλήρη τρισδιάστατη εικόνα του αντικειμένου, το οποίο είναι ορατό χωρίς τη βοήθεια ειδικών γυαλιών ή άλλων οπτικών βοηθημάτων.

Μπορείτε να κάνετε ωραία 3D ολογράμματα χρησιμοποιώντας το Android smartphone σας και να πάρετε μια ιδέα της νέας αυτής τεχνολογίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS