ΑρχικήinetGalaxy C9 Pro: Έρχεται στην ελληνική αγορά

Galaxy C9 Pro: Έρχεται στην ελληνική αγορά

Η Samsung έχει ήδη ανακοινώσει την κυκλοφορία του Galaxy C9 Pro στην Κίνα ενώ φήμες υποστηρίζουν ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στις υπόλοιπες χώρες χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την ίδια την εταιρεία.Galaxy C9 Pro

Κατά την παρουσίαση του στην Κίνα  αποκαλύφθηκε σε δύο παραλλαγές χρωμάτων, χρυσό και ροζ χρυσό αλλά τώρα η εταιρεία προσθέτει στην σειρά άλλη μια χρωματική παραλλαγή το κομψό μαύρο μοντέλο.

Η μαύρη παραλλαγή εξυμνεί την λιτότητα της σκοτεινής απόχρωσης χωρίς περαιτέρω εκκεντρικά στοιχεία, κατάλληλο για τους πιο κλασσικούς καταναλωτές.

Τα Galaxy C9 Pro αποτελούν τα ισχυρά smartphones της σειράς προσφέροντας μια εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη 6 ιντσών και μνήμη RAM 6GB. Η συσκευή διαθέτει έναν οκταπύρηνο  Snapdragon 653 SoC επεξεργαστή σε συνδυασμό με Adreno 510 και 64GB εσωτερική μνήμη.

Στο πίσω μέρος διαθέτει φωτογραφική μηχανή 16MP με f / 1.9 διάφραγμα, ανίχνευση φάσης και dual-LED. Η μπροστά κάμερα είναι επίσης 16MP με το ίδιο άνοιγμα και ανάλυση βίντεο 1080p.Το Galaxy C9 Pro τροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία 4,000mAh η οποία προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής στη συσκευή. Επίσης στο μπροστινό μέρος του νέου smartphone συναντάμε ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων. Προς το παρόν διαθέτει λογισμικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσει σε ενημερωμένη έκδοση Android 7.0 Nougat.

Το Galaxy C9 Pro διατίθεται στην τιμή των 449,76 ευρώ και δεδομένου ότι πρόσφατα έλαβε πιστοποίηση WiFi πολύ πιθανό να το συναντήσουμε και στην ελληνική αγορά πολύ σύντομα. Να σημειώσουμε όμως ότι η Samsung την δεδομένη στιγμή δεν έχει επιβεβαιώσει την παγκόσμια κυκλοφορία του κινητού αν και έγκυρες πηγές υποστηρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου η πρεμιέρα του και στις υπόλοιπες αγορές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS