ΑρχικήinetHatchimals ιδιοκτήτες έχουν παράπονα από τα παιχνίδια τους

Hatchimals ιδιοκτήτες έχουν παράπονα από τα παιχνίδια τους

Hatchimals

Το πιο hot παιχνίδι των διακοπών, δεν είναι τελικά και τόσο σπουδαίο όσο νομίζετε!

Φέτος τα Χριστούγεννα, τα Hatchimals – ηλεκτρονικά αυγά που περιέχουν μικρά χνουδωτά διαδραστικά πλάσματα – βρίσκονταν στη πρώτη θέση των επιθυμιών για τις γιορτές, σε τέτοιο βαθμό που ήταν αδύνατο να το βρείτε στα καταστήματα.

Πολλοί γονείς προσπάθησαν και απέτυχαν να τα βρουν, αλλά όταν ήρθε η ώρα για να εκκολαφθούν τα νέα τύπου Furby ζωάκια τους, κάποιοι που είχαν την τύχη να βρουν και να αγοράσουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ανακάλυψαν μια φρικτή πραγματικότητα: τα Hatchimals τους ήταν είτε δαιμονισμένα είτε νεκρά!

Στην αρχή, όλοι οι μη ιδιοκτήτες Hatchimals, που δεν κατάφεραν να τα βρουν στα καταστήματα, αρκετά γρήγορα αναγκάστηκαν να καθίσουν και να παρακολουθήσουν τη μανία Hatchimals να ξεδιπλώνεται στο Twitter – με επικεφαλής την Chrissy Teigen και τη μικρή Luna φυσικά.

Τα Hatchimals ήταν φαινομενικά σπουδαία, αλλά δεν πέρασε πολύ ώρα πριν να ξεκινήσουν τα παράπονα και ο κόσμος άρχισε να συνειδητοποιεί ότι τα παιχνίδια μοιάζουν δαιμονικά!

-Evil hatchimal

-Niece got a #Hatchimal from Santa. Supervising this thing closely. Possibly evil.

-This toy looks pure evil. #hatchimal

Ωστόσο κι εκείνοι που δεν φοβούνταν για τη ζωή τους, αντιμετώπιζαν ένα εξίσου οδυνηρό πρόβλημα. Τα διαδραστικά παιχνίδια, τα οποία υποτίθεται ότι θα επιτρέψουν στους ιδιοκτήτες να τους διδάξουν βασικές δεξιότητες όπως το πώς να περπατάνε, να μιλάνε και να παίζουν παιχνίδια, ήταν απλά “νεκρά” και οι διακοπές των Χριστουγέννων καταστράφηκαν.

-My daughter’s Hatchimal is stuck in this state. Doesn’t move or make any sound anymore. Any help would be appreciated.

-Hey @SpinMaster – have a hatchimal that died seconds after hatching. Replacing batteries/reset doesnt solve. What’s the recourse?

@SpinMaster #deadhatchimal her sister, friend and little brother are all having fun,this #Target exclusive is a dud! Help needed right away

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS