ΑρχικήinetXperia XZ: Αναμένεται το 2017

Xperia XZ: Αναμένεται το 2017

Η Sony ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 θα κάνουν το ντεμπούτο τους τα Xperia XZ και Xperia X Compact. Το Xperia XZ ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία κατά την διάρκεια του IFA 2017 και κατάφερε να τραβήξει την προσοχή της αγοράς χάρη στις προδιαγραφές και τον σχεδιασμό του.

Όσο περνάει ο καιρός οι φήμες οργιάζουν αν και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα. Το νέο smartphone διέρρευσε σε κάποιες θολές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και φαίνεται να έχει χρυσό χρώμα με μερικές λεπτομέρειες στη πρόσοψη του.

Παρατηρούνται ορισμένες αλλαγές στην θέση της μπροστινής κάμερας, του αισθητήρα απόστασης και του ηχείου. Η επωνυμία Sony θα βρίσκεται κάτω από το ηχείο ενώ η selfie κάμερα με τον αισθητήρα απόστασης στο πλάι της συσκευής.

Πολύ πιθανό το νέο Xperia XZ της Sony να διαφέρει αρκετά από τα υπόλοιπα smartphones της εταιρείας. Θα διαθέτει έναν bezel-less σχεδιασμό ενώ δεν είναι ακόμα σαφές αν η χρυσή απόχρωση θα αποτελέσει την μοναδική κυκλοφορία του κινητού ή θα υπάρξουν και εναλλακτικές.

Σε αυτό το σημείο δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο Xperia XZ αν και αναμένεται να διαθέτει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τον προκάτοχο του.

Θα προσφέρει μια αρκετά ισχυρή πίσω κάμερα με f / 2.3 διάφραγμα και προγνωστική υβριδική εστίαση. Η εξίσου εντυπωσιακή 13MP μπροστά κάμερα θα διαθέτει φακό 22 εκατοστών για εξαιρετικές selfie και διεξαγωγή βιντεοκλήσεων. Θα διαθέτει έναν 64-bit  Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή με RAM χωρητικότητας 3GB και 64GB εσωτερική μνήμη. Τέλος θα τροφοδοτείται από μια 2,900mAh μπαταρία με Quick Charge και πιθανότατα να προσφέρεται και scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων.    Xperia XZ

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS