ΑρχικήUpdatesΑναβάθμιση των Office 365 απο την Microsoft

Αναβάθμιση των Office 365 απο την Microsoft

Η Microsoft εισήγαγε την πρώτη οπτική ενημέρωση για το Office.com η οποία προσφέρει νέα χαρακτηριστικά που βοηθάνε τους χρήστες στην ευκολότερη εύρεση και άνοιγμα των αρχείων τους.Microsoft

Οι χρήστες του Office 365 που συνδέονται στην ανανεωμένη ιστοσελίδα θα διαπιστώσουν ότι οι πιο συχνά χρησιμοποιημένες εφαρμογές εμφανίζονται πιο έντονες με αποτέλεσμα να μπορείτε με λιγότερα κλικ να ανοίξετε υπηρεσίες όπως το Word, το Excel, το OneNote και το Outlook. Αν και προς το παρόν δεν προσφέρετε η επιλογή μετονομασίας των εφαρμογών η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο γρηγορότερης πλοήγησης σε αυτές.

Επιπλέον, οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα προσθήκης των αρχείων στη  λίστα των πρόσφατων εγγράφων με νέα φίλτρα που παρέχουν άμεση πρόσβαση σε Word, Excel, PowerPoint και OneNote αρχεία. Το χαρακτηριστικό αυτό χρησιμεύει όταν θελήσετε να επαναλάβετε τις εργασίες σε ένα ήδη υπάρχον έγγραφο καθώς σας απαλλάσσει από την χρονοβόρα αναζήτηση στο ιστορικό σας.

Σας δίνεται η δυνατότητα προεπισκόπησης των ανερχόμενων γεγονότων καθώς και δημιουργίας, προβολής και ολοκλήρωσης εργασιών στο Office.com τις οποίες μπορείτε να συγχρονίσετε σε όλες τις συσκευές που συνδέονται με τον ίδιο λογαριασμό του Office 365.

«Δίνουμε την δυνατότητα στους χρήστες να έχουν μια καθαρότερη εικόνα των προγραμματισμένων γεγονότων καθώς και καλύτερη επικοινωνία με τους συναδέλφους τους όντας πάντα ενημερωμένοι για το οτιδήποτε προκύπτει» εξήγησε η εταιρεία.

Δυστυχώς προς το παρόν δεν  μπορείτε να απενεργοποιήσετε ηλεκτρονικά έγγραφα ή τμήματα εργασιών αλλά μπορείτε να αποκρύψετε το ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Ολοκληρώνοντας η Microsoft τονίζει ότι αυτό αποτελεί την αρχή μιας μεγαλύτερης σειράς ενημερώσεων που θα ακολουθήσουν στο κοντινό μέλλον.  Οι προαναφερθείσες αναβαθμίσεις έχουν ήδη αρχίσει να αποστέλλονται στους χρήστες όλου του κόσμου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS