ΑρχικήinetΈνα κορίτσι βρήκε τρόπο για να αγοράσει παιχνίδια Pokémon

Ένα κορίτσι βρήκε τρόπο για να αγοράσει παιχνίδια Pokémon

κορίτσι

Ένα 6χρονο κορίτσι από το Little Rock στο Αρκάνσας, έχει ενδεχομένως γίνει το πιο αξιοζήλευτο παράδειγμα για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο!

Ενώ η μαμά της Ashlynd Howell, η Bethany είχε πέσει για ύπνο στον καναπέ μετά από μια ταινία, η κόρη της σκέφτηκε ένα μεγαλοφυές σχέδιο, προκειμένου να αγοράσει τα αγαπημένα της παιχνίδια από το Internet. Το κορίτσι χρησιμοποίησε τον αντίχειρα της μητέρας της για να ξεκλειδώσει το iPhone της και να αγοράσει παιχνίδια από το Amazon!

Η Bethany έλαβε 13 επιβεβαιώσεις παραγγελιών για αντικείμενα Pokémon αξίας $ 250, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Οι γονείς του κοριτσιού αρχικά σκέφτηκαν ότι μάλλον το κινητό είχε πέσει θύμα hacking αλλά σύντομα είχαν μία αποκάλυψη από την ίδια την ένοχο – την κόρη τους.

«Όχι μαμά, εγώ ήμουν. Έκανα κάποια ψώνια. Αλλά μην ανησυχείς, όλα όσα παρήγγειλα έρχονται κατ ‘ευθείαν στο σπίτι», δήλωσε ενθουσιασμένη η Ashlynd.

«Είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της.», πρόσθεσε ο κύριος Howell.

Δεδομένου ότι η οικογένεια θα μπορούσε να επιστρέψει μόνο τέσσερα από τα αντικείμενα που παρήγγειλε η μικρή Ashlynd, είπαν στην κόρη τους ότι ο Άγιος Βασίλης είχε ανακαλύψει αυτό που είχε γίνει με τα παιχνίδια Pokémon και αυτά ήταν που επρόκειτο να της φέρει για τα Χριστούγεννα.

Καλή ιδέα Ashlynd!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS