ΑρχικήReviewsVidgo: Τηλεόραση και movie streaming επόμενης γενιάς

Vidgo: Τηλεόραση και movie streaming επόμενης γενιάς

streaming

Η νέα τεχνολογία έχει καταστήσει τα παλιά μέσα ψυχαγωγίας ξεπερασμένα. Καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν βελτιώσει τις συνδέσεις μας στο διαδίκτυο, εταιρείες streaming όπως οι Netflix και Hulu έκαναν την τηλεόραση και τις ταινίες ψηφιακές.

Το video streaming μας επέτρεψε να παρακολουθούμε μια συνεχώς διευρυνόμενη συλλογή από ταινιών και εκπομπών ανεξάρτητα από το πού βρισκόμαστε, εφ ‘όσον έχουμε σύνδεση στο internet. Τώρα, η τεχνολογία είναι στα πρόθυρα του επόμενου μεγάλου σταδίου χάρη στο VIDGO.

Μια επαναστατική υπηρεσία streaming που υπόσχεται βελτιωμένες υπηρεσίες που μπορούν να επισκιάσουν όλες τις άλλες εταιρείες, το Vidgo εξακολουθεί να προσθέτει τις τελευταίες πινελιές στις παροχές του. Η εταιρεία ήδη δοκιμάζει τις υπηρεσίες της σε μεγάλες αγορές των ΗΠΑ.

Το Vidgo θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τηλεόραση και ταινίες όπως συνήθως, με μία σημαντική διαφορά. Ενώ η παραδοσιακή τηλεόραση σας αναγκάζει να είστε συνεχώς μπροστά της για να παρακολουθείτε, το Vidgo σας επιτρέπει να πάρετε τα τοπικά, διεθνή και εθνικά προγράμματα, καθώς και τις ταινίες on-demand οπουδήποτε και αν πάτε!

Το Vidgo είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να έχετε streaming περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας στον υπολογιστή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Vidgo στη συσκευή σας. Και το καλύτερο? Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εγκαταστήσετε ακριβές νέες συσκευές, καλώδια ή πιάτα.

streaming

Συνολικά, το Vidgo προσφέρει οικονομικά, προσαρμοσμένα πακέτα για ένα σχέδιο συνδρομής. Αν προτιμάτε μια πιο εξατομικευμένη επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή pay-as-you-go. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι δεν θα αναγκάσει τους πελάτες σε περιοριστικές συμβάσεις. Το Vidgo είναι σαν μια συνδρομή με εκατοντάδες κανάλια – ακόμη και το πιο απλό πακέτο – από τα τοπικά, εθνικά, ακόμη και τα διεθνή δίκτυα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετα κανάλια, ανάλογα με τη βαθμίδα που θα επιλέξετε. Με το Vidgo θα έχετε ένα γραμμικό προγραμματισμό της τοπικής τηλεόρασής σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Ακόμα θα μπορείτε να καταγράψετε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές σε ένα σύστημα ψηφιακής καταγραφής, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ό, τι θέλετε, όταν θέλετε.

Το Vidgo θα μπορούσε να κάνει την παρακολούθηση τηλεόρασης και ταινιών λιγότερο ακριβά και με περισσότερες επιλογές προβολής από ποτέ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS