ΑρχικήinetSuper Mario Run για Android: προ-εγγραφείτε στο Play Store

Super Mario Run για Android: προ-εγγραφείτε στο Play Store

To Super Mario Run εμφανίστηκε στο Google Play Store, αλλά μόνο για προεγγραφές. Έτσι όσοι περιμένουν το παιχνίδι με την εγγραφή τους θα λάβουν πρώτοι μια ειδοποίηση όταν η Nintendo κυκλοφορήσει την Android έκδοση.

Όσοι εγγραφούν για να μάθουν πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Super Mario Run, μετά την ανακοίνωση του μπορούν να το κατεβάσουν “δωρεάν,” αλλά για να ξεκλειδώσουν περιεχόμενο από το τρίτο στάδιο και μετά θα πρέπει να πληρώσουν 10 δολάρια.Super Mario Run

Η Nintendo έχει ήδη μια τεράστια επιτυχία με το Super Mario Run στο iOS. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι οι ιδιοκτήτες iPhone και iPad κατέβασαν την εφαρμογή πάνω από 50 εκατομμύρια φορές μέσα σε λίγες ημέρες, και κέρδισαν 36.600.000.000 δολάρια.

Είναι πιθανό ότι η Nintendo θα δει ακόμη περισσότερα downloads με την Android εφαρμογή καθώς το μερίδιο αγοράς του κινητού λειτουργικού συστήματος της Google είναι μεγαλύτερο από αυτό του iOS. Την ίδια στιγμή όμως, οι χρήστες του iOS φαίνεται να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα από αυτούς του Android. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ιδιοκτήτες του iPhone τείνουν να είναι πιο πλούσιοι, και δεν εγκαθιστούν πειρατικά παιχνίδια στις συσκευές τους.

Η πειρατεία είναι μάλλον και ένας από τους λόγους που η Nintendo αποφάσισε να κυκλοφορήσει πρώτα το παιχνίδι μέσω της Apple. Κατάφερε να έχει μια πολύ μεγάλη ώθηση στο marketing από την εταιρεία του Cupertino και δεν έπρεπε να ανησυχεί για την πειρατεία.

Όμως το Android εξακολουθεί να είναι πολύ προσοδοφόρο για να το παρακάμψει η Nintendo. Υπομονή λοιπόν για τους φίλους του παιχνιδιού, σύντομα θα έρθει και στις οθόνες των Android συσκευών σας.

Super Mario Run Google Play Store

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS