ΑρχικήinetSuperbook, το smartphone Powered Laptop θα καθυστερήσει

Superbook, το smartphone Powered Laptop θα καθυστερήσει

smartphone

Δυστυχώς αυτή την εβδομάδα οι δημιουργοί του μοναδικού συστήματος laptop Superbook, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή και την τεχνολογία του smartphone σας, ανακοίνωσαν ότι η έναρξη του υλικού τους θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο και τώρα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2017.

Αφού κέρδισε πάνω από $ 3 εκατομμύρια μέσω του Kickstarter, το υλικό αναμενόταν να κυκλοφορήσει λίγο νωρίτερα αυτό το χρόνο, αλλά όπως και με τα περισσότερα έργα του Kickstarter η ημερομηνία αποστολής μεταφέρθηκε στο Φεβρουάριο 2017, αλλά τώρα έχει μεταφερθεί λίγους μήνες αργότερα.

Το Superbook smartphone powered laptop το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία με τιμές που ξεκινούν από $ 120.

Το Superbook, είναι μια συσκευή plug-and-play που μετατρέπει το Android smartphone σας σε ένα πλήρες laptop. Απλά συνδέστε το smartphone σας σε οποιοδήποτε Superbook και θα έχετε την ίδια εμπειρία υπολογιστή όπου κι αν πάτε.

Το smartphone σας είναι ένας απίστευτα ισχυρός υπολογιστής. Ήδη κάνετε πολλά με το smartphone σας: είναι βολικό, φορητό και κατέχει το σύνολο των εφαρμογών σας, τα αρχεία και τις επαφές σας. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να κάνετε πολύ περισσότερα με αυτό, αλλά συχνά εμποδίζεστε από το μικρό μέγεθος της οθόνης και το περιορισμένο περιβάλλον του κινητού. Γι ‘αυτό δημιουργήθηκε το Superbook – ώστε να άρει τους περιορισμούς αυτούς και να σας δώσει την ελευθερία της να χρησιμοποιείτε μόνο έναν υπολογιστή.

Στον πυρήνα του, το Superbook είναι ένα έξυπνο κάλυμμα φορητού υπολογιστή που παρέχει μια μεγάλη οθόνη, πληκτρολόγιο και multi-touch trackpad, 8+ ώρες μπαταρία και δυνατότητα φόρτισης τηλεφώνου. Όταν συνδεθεί στο Android smartphone σας, λανσάρει το app για να δώσει πλήρη εμπειρία φορητού υπολογιστή. Είτε είστε δημιουργικός, φοιτητής,  πολεμιστής του δρόμου, frequent flyer ή όλα τα παραπάνω, το Superbook σας δίνει την ελευθερία να κάνετε περισσότερα με έναν υπολογιστή που έχει τα πάντα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS