ΑρχικήReviewsΕντυπωσιακή φωτογραφία 140MB από το Huawei Mate 9

Εντυπωσιακή φωτογραφία 140MB από το Huawei Mate 9

To Huawei Mate 9 είναι ένα από τα πιο ισχυρά phablets που κυκλοφορούν, με αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Το Mate 9 εντυπωσιάζει με μια οθόνη 5.9 ιντσών full HD και μια dual-camera Leica setup στο πίσω μέρος.Huawei Mate 9

H Huawei δημοσίευσε πρόσφατα μια εικόνα που τράβηξε με τη φωτογραφική μηχανή του Mate 9/Mate 9 Pro, σύμφωνα με το GizmoChina. Το smartphone χρησιμοποιήθηκε για να τραβήξει μια φωτογραφία από επτά πόλεις από όλο τον κόσμο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Χονγκ Κονγκ και το Λονδίνο.

Η εικόνα εμφανίζει την λάμψη των πόλεων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά δεν περιλαμβάνει τα πυροτεχνήματα ή κάποια οπτικά εφέ στον ουρανό.

Δείτε τη φωτογραφία (click για μεγέθυνση)

Η Huawei ανακοίνωσε το Mate 9 το Δεκέμβριο του περασμένου έτους και το τηλέφωνο είναι ήδη διαθέσιμο από την Amazon στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, το smartphone θα κυκλοφορήσει επίσημα στις ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου. Η συσκευή κοστίζει 799 δολάρια με 64GB αποθηκευτικό χώρο και 899 δολάρια για το μοντέλο με τα 128GB.

Το Huawei Mate 9 έρχεται με μια εντυπωσιακή dual-camera setup στο πίσω μέρος που έχει φακούς Leica: στα 20MP monochrome lens και στα 12MP για τον αισθητήρα χρώματος. Διαθέτει επίσης πολλαπλές λειτουργίες της κάμερας, όπως 2x zoom, Laser Focus, OIS και dual LED flash

Η μπροστινή κάμερα είναι στα 8MP με διάφραγμα στα f/1.9. Το smartphone τρέχει Android 7.0 Nougat μαζί με το EMUI 5.0 της εταιρείας. Η οθόνη του είναι στις 5.9 ίντσες Super AMOLED με ανάλυση 1080p και fingerprint sensor στο πίσω μέρος. Ο επεξεργαστής του είναι Kirin 955, έχει 4GB RAM μια μπαταρία στα 4,000mAh.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS