ΑρχικήinetΟι 5 καλύτερες εναλλακτικές για το TeamViewer

Οι 5 καλύτερες εναλλακτικές για το TeamViewer

TeamViewer

Το Remote Desktop Access είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του λειτουργικού συστήματος, που επιτρέπει ένας προσωπικός υπολογιστής να διαχειριστεί απομακρυσμένα από ένα σύστημα (συνήθως ένα άλλο PC, αλλά η έννοια ισχύει εξίσου για ένα server) ενώ εμφανίζεται σε μια ξεχωριστή συσκευή πελάτη και να αλληλεπιδρά με αυτή σαν να ήταν τοπικές. Το Remote Desktop Access είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαχειριστείτε τα αρχεία στην επιφάνεια εργασίας σας, καθώς και οπουδήποτε αλλού και επίσης να βοηθήσετε τους συνεργάτες σας με την αντιμετώπιση τυχών προβλημάτων τους από απόσταση.

Το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα Remote Desktop Access είναι το TeamViewer, ένα εύχρηστο εργαλείο για να ξεκινήσετε, που όμως δεν προσφέρει την απλότητα και την αξιοπιστία που αναμένεται από ένα τέτοιο εργαλείο. Από τότε που το TeamViewer χακαρίστηκε, οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας προειδοποιούν τους χρήστες να μην το χρησιμοποιούν ή αλλιώς θα αντιμετωπίζουν προβλήματα. Επίσης, εάν ο μέσος χρήστης δεν κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις σχετικά με αυτό το εργαλείο, το σύστημα τίθεται άμεσα σε κίνδυνο. Παρά το γεγονός ότι η έκδοση για τους ιδιώτες είναι δωρεάν, το TeamViewer χρεώνει ένα βαρύ τέλος στην έκδοση για τις επιχειρήσεις.

Παρακάτω σας προτείνουμε ορισμένες εναλλακτικές Remote Desktop Access για το TeamViewer:

  1. Windows Remote Desktop Connection

Το Windows Remote Desktop Connection είναι μια δωρεάν λειτουργία ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows, με Ultimate και Business εκδόσεις, που δίνουν γρήγορο και πλήρη έλεγχο της πρόσβασης σε ένα απομακρυσμένο υπολογιστή. Υποστηρίζεται από τα Windows και Mac OS X. Το εργαλείο είναι απλό, εύκολο στη χρήση και εύκολο στην εγκατάσταση κάνοντάς το ιδιαίτερα εύχρηστο για αρχάριους και ερασιτέχνες. Αυτή η ρύθμιση μπορεί να προσεγγιστεί από τις ρυθμίσεις του συστήματος του υπολογιστή, που βρίσκονται στον πίνακα ελέγχου. Ο δρομολογητής (router) του απομακρυσμένου υπολογιστή θα πρέπει να δρομολογούνται στη θύρα 3389 για να το κατευθύνετε στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, αυτό το εργαλείο δεν είναι ικανό να διαχειρίζεται πολλαπλούς ελέγχους PC ταυτόχρονα.

  1. Join.me

Κατασκευασμένο από την LogMeIn, το Join.me είναι ένα premium online εργαλείο conferencing που επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους από πολλαπλές τοποθεσίες να συνδέονται μεταξύ τους την ίδια στιγμή και υποστηρίζεται από τα Windows και Mac OS X. Το Join.me προσφέρει απεριόριστο σύστημα ήχου, πράγμα που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει σε μια κλήση από οποιαδήποτε συσκευή, είτε αυτή είναι μέσω διαδικτύου (VoIP) είτε είναι τηλεφωνικά. Προσφέρει επίσης καταγραφή, προγραμματισμό συναντήσεων με ένα κλικ και αριθμούς τηλεφώνου σε 40 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο για διευκόλυνση. Οι επί πληρωμή εκδόσεις επιτρέπουν σε έως και 250 άτομα να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση.

Ενώ η υπηρεσία είναι δωρεάν για τις βασικές VoIP, κοστίζει $ 15 / μήνα για Pro plan και $ 19 / μήνα για τις επιχειρήσεις.

  1. Splashtop

Το Splashtop προσφέρει δωρεάν και επί πληρωμή λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Το Splashtop είναι εύκολο στη χρήση μόλις ξεπεράσετε τις δυσκολίες της εγκατάστασης. Υποστηρίζεται από τα Windows, OS X, Linux, Android και iOS, προσφέρει γρήγορες συνδέσεις και πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δωρεάν αν το χρησιμοποιείτε για προσωπικούς σκοπούς σε έως και 5 υπολογιστές. Η ρύθμιση του εργαλείου στο Windows ή Mac σας και η πρόσβαση εξ αποστάσεως από το Android ή iOS κινητό σας είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Splashtop. Υπάρχει ελάχιστη καθυστέρηση στο audio και video streaming, έτσι ώστε να κάνει πιο εύκολο για σας να απολαύσετε ακόμα και media σας από απόσταση.

Είναι δωρεάν για 6 μήνες, και έπειτα στοιχίζει $ 1,99 / μήνα (προσωπική χρήση) και $ 60 / έτος ανά χρήστη, για τις επιχειρήσεις.

  1. RealVNC

Το RealVNC παρέχει τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή εκδόσεις. Το λογισμικό αποτελείται από έναν server και μία client εφαρμογή για το πρωτόκολλο Virtual Network Computing (VNC), που ελέγχει την οθόνη ενός άλλου υπολογιστή εξ αποστάσεως. Κάπως πιο περίπλοκο από το TeamViewer, το RealVNC προσφέρει αξιοπιστία και χαρακτηριστικά όπως cross-platform τηλεχειριστήριο, έλεγχο ταυτότητας VNC, κρυπτογράφηση, μεταφορά αρχείων, εργαλεία συνεργασίας και συνομιλία για να διασφαλιστεί ότι η απομακρυσμένη σύνδεση είναι άριστη για το πρόσωπο στον άλλο υπολογιστή. Το βοηθητικό πρόγραμμα cross-platform σας επιτρέπει να συνδεθείτε ξεχωριστά σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή ή να συνδέσετε πολλούς υπολογιστές από μια δημόσια διεύθυνση IP.

Οι υποστηριζόμενες πλατφόρμες για αυτό το λογισμικό είναι Windows, Mac OS X, Linux, UNIX, το Ubuntu και Raspberry Pi. Το λογισμικό είναι δωρεάν για ιδιωτική χρήση, ενώ είναι $ 30 ανά επιφάνεια εργασίας για προσωπική εμπορική χρήση και $ 44 ανά επιφάνεια εργασίας για τις επιχειρήσεις.

  1. LogMeIn Pro

Το LogMeIn προσφέρει μία από τις καλύτερες λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης για τα Windows και Mac OS X για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ακόμη και αν η δωρεάν έκδοση του LogMeIn διακόπηκε πρόσφατα, ατό δεν το βγάζε από τη λίστα των καλύτερων εναλλακτικών για το TeamViewer. Παρά το γεγονός αυτό, το LogMeIn εξακολουθεί να χρησιμεύει ως μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις premium με πολλά βασικά χαρακτηριστικά, όπως η μεταφορά αρχείων, ήχου και βίντεο συνεχούς ροής, πλήρη απομακρυσμένη πρόσβαση για να μεταφέρετε αρχεία, έγγραφα εκτύπωσης σε τοπικό εκτυπωτή και να μοιράζεστε έγγραφα με τους συνεργάτες . Αν και η τιμή του είναι κάπως χαμηλότερη από την εφαρμογή TeamViewer, το LogMeIn προσφέρει χαρακτηριστικά που είναι ανύπαρκτα σε πολλές εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης στο είδος του.

Κοστίζει $ 99 / έτος για τους ιδιώτες (Access έως 2 υπολογιστές), $ 249 / έτος για τις μικρές επιχειρήσεις με 5 υπολογιστές και $ 449 / έτος για τις επιχειρήσεις με 10 υπολογιστές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS