ΑρχικήinetΗ Dell ανακοίνωσε πρόσφατα τον μικρότερο 2 σε 1 υπολογιστή

Η Dell ανακοίνωσε πρόσφατα τον μικρότερο 2 σε 1 υπολογιστή

Dell

Η σειρά XPS λάπτοπ της Dell  και 2-σε-1 έχουν πάρει πολλούς επαίνους – και δικαίως.

Αυτές οι συσκευές είναι ισχυρές, κομψές και συμπαγής κατασκευές, που τις καθιστά ισχυρούς ανταγωνιστές των ultra-thin φορητών υπολογιστών της Apple. Η εταιρεία κάνει μία νέα προσθήκη στην σειρά της με το νέο Dell XPS 13 2 σε 1, έναν 13-ιντσών φορητό υπολογιστή που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε tablet.

Ο υπολογιστής μπορεί να υπερηφανεύεται για την InfinityEdge τεχνολογία της Dell, το οποίο βασικά σημαίνει “πολύ λεπτό πλαίσιο.” Αυτό το καθιστά, σύμφωνα με την εταιρεία, το μικρότερο 13-ιντσών 2-σε-1 υπολογιστή στον πλανήτη. Ενώνει τους φορητούς υπολογιστές XPS 13 και 15 ιντσών, μαζί με το 12-ιντσών XPS 12 2-σε-1.

Ενώ οι προσόψεις της οθόνης είναι σχεδόν αόρατες στην κορυφή και στις πλευρές, η συσκευή έχει μια αξιοπρόσεκτη προεξοχή στην κάτω πλευρά, αλλά δεν είναι τόσο άσχημη όσο μερικές άλλες που έχουμε δει. Η κάμερα βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης, ακριβώς κάτω από την προεξοχή, αλλά αν γυρίσετε τη συσκευή ανάποδα, είναι στην κορυφή, έτσι δεν υπάρχει μεγάλο θέμα.

Το XPS 13 2 σε 1 έχει ένα Intel Core επεξεργαστή (i5 ή i7) 7ης γενιάς, μία quad HD ή πλήρη HD οθόνη, ένα 615 chip γραφικών της Intel και υπόσχεται διάρκεια ζωής της μπαταρίας 15 ώρες. Οι επιλογές μνήμης κυμαίνονται από 4 έως 16GB, ενώ η αποθήκευση ξεκινά στα 128GB και τελειώνει με ένα SSD 1TB.

Όσον αφορά τις θύρες, προσφέρει μια θύρα Thunderbolt 3 (η οποία γίνεται και θύρα εναλλασσόμενου ρεύματος), μια θύρα USB-C, ένα βύσμα ακουστικών και έναν αναγνώστη καρτών microSD.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα σώμα από αλουμίνιο, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και στήριγμα παλάμης από ανθρακονήματα.

Το βάρος του XPS 13 2 σε 1 ξεκινά από 2,7 κιλά, αλλά μπορεί να γίνει βαρύτερο, ανάλογα με τη διαμόρφωση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS