ΑρχικήinetΤο WhatsApp δίνει υποστήριξη σε παλιές εκδόσεις Windows Phone

Το WhatsApp δίνει υποστήριξη σε παλιές εκδόσεις Windows Phone

Το WhatsApp επιτέλους έδωσε υποστήριξη σε κάποια παλιά κινητά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows Phone 7, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε στα μέσα του 2016 ότι η αποκλειστική εστίαση είναι ενεργοποιημένη με τις τελευταίες εκδόσεις των Windows 10 Mobile, iOS, Android και BlackBerry.

whatsapp

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες των οποίων οι συσκευές τροφοδοτούνται από Windows 10 Mobile ή up-to-date Android και iOS μπορεί να συνεχίσουν να τρέχουν το WhatsApp στα τηλέφωνα τους. Επιπλέον, τα Windows Phone 8.1 υποστηρίζονται πλήρως από το WhatsApp, παρά το μικρό μερίδιο τους στην αγορά.

Η αρχική ανακοίνωση του WhatsApp που βγήκε το 2016 αποκάλυψε ότι η εταιρεία ήθελε να επικεντρωθεί μόνο στις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες εκεί έξω (ευτυχώς παρά το μερίδιο αγοράς 0,5 τοις εκατό, τα Windows 10 Mobile δεν είναι ένα από τα λειτουργικά συστήματα που χάνουν το WhatsApp προς το παρόν).

«Καθώς κοιτάζουμε μπροστά στα επόμενα εφτά χρόνια, θέλουμε να επικεντρώσουμε τις προσπάθειες μας στις κινητές πλατφόρμες που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων χρησιμοποιεί. Έτσι, μέχρι το τέλος του 2016, θα έχουμε τελειώσει την υποστήριξη για WhatsApp Messenger στις ακόλουθες κινητές πλατφόρμες: BlackBerry OS και BlackBerry 10, Nokia S40, το Nokia Symbian S60, Android 2.1 και Android 2.2, Windows Phone 7, και το iPhone 3GS / iOS 6» ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η εταιρεία, στην συνέχεια επανήλθε στην απόφαση της για ορισμένες πλατφόρμες, αποφάσισε να παρατείνει την υποστήριξη μέχρι τα μέσα του 2017, ωστόσο τα Windows Phone 7 δεν περιλαμβάνονται σε αυτή τη λίστα.

«Το WhatsApp επεκτείνει την υποστήριξη για το BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 και το Nokia Symbian S60 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017» ανακοίνωσε το WhatsApp σε μια ενημερωμένη έκδοση στα τέλη του 2016.

Το WhatsApp είναι μια από τις εταιρείες που ενημερώνει συχνά τους πελάτες που αποσκοπούν στα Windows τηλέφωνα, καθώς και ένα πρόγραμμα beta που είναι σήμερα σε εξέλιξη επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν τις βελτιώσεις. Επιπλέον, ο Windows πελάτης είναι σε συγχρονισμό με τις iOS και Android εκδόσεις, έτσι ώστε τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στις ακόλουθες πλατφόρμες να περιλαμβάνονται και στην Windows 10 Mobile έκδοση.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS