ΑρχικήinetΤο νέο πλυντήριο / στεγνωτήριο από τη Samsung

Το νέο πλυντήριο / στεγνωτήριο από τη Samsung

πλυντήριο

Για πολλούς, το πλύσιμο των ρούχων είναι μια αρκετά βαρετή δουλειά. Πρέπει να κουβαλήσουμε μία στοίβα ρούχα έως το πλυντήριο, να μετρήσουμε το απορρυπαντικό, να βάλουμε τα ρούχα στο πλυντήριο και να περιμένουμε πολλή ώρα για να τελειώσει κάθε πλύση.

Ωστόσο η Samsung υπόσχεται να το αλλάξει αυτό με το νέο 4 σε 1 πλυντήριο/στεγνωτήριο FlexWash + FlexDry, το οποίο υποστηρίζει πως είναι “το πιο προηγμένο, ευέλικτο σύστημα πλυντηρίου” στον κόσμο. Αρχικά έχουμε το πλυντήριο FlexWash, το οποίο έχει ικανότητα πλυντηρίου 5 κυβικών ποδιών (η Samsung λέει ότι είναι το καλύτερο στην κατηγορία του). Αλλά η μαγεία έγκειται σε ένα δεύτερο, ενός κυβικού ποδιού πλυντήριο στην κορυφή, που σας επιτρέπει να κάνετε δύο πλύσεις ταυτόχρονα, παρέχοντας επιτέλους έναν τρόπο για να πλύνετε ρούχα με δύσκολο χρώμα, όπως για παράδειγμα το μοναδικό κόκκινο πουκάμισό σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε δεύτερη πλύση.

Για να είμαστε δίκαιοι, έχουμε ξαναδεί ένα πλυντήριο ρούχων διπλού φορτίου, με τη μορφή του Twin Wash της LG. Αλλά το σύστημα της LG σας επιτρέπει μόνο να κάνετε δύο πλύσεις, αφήνοντας όμως τα ρούχα βρεγμένα. Η Samsung το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα με το στεγνωτήρα FlexDry που μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία με βάση το ύφασμα.

Τέλος, το πλυντήριο / στεγνωτήριο μπορεί να ελεγχθεί πλήρως με το Samsung Smart Home app, επιτρέποντάς σας να κάνετε πλύσεις και να παρακολουθήσετε την πρόοδό τους από την άνεση του σαλονιού ή του δωματίου σας.

Από την άλλη, η Samsung πρόσφατα ανακάλεσε περίπου 2,8 εκατ πλυντήρια λόγω ενός ζητήματος, όπου η κορυφή του μηχανήματος έβγαινε και προκαλούσε ζημιές. Αυτό θα μπορούσε να είναι αποτρεπτικό για ορισμένους αγοραστές.

Ξεχνώντας ωστόσο τα παλιά, φαίνεται ότι το 4 σε 1 σύστημα πλυντηρίου της Samsung μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα με τα ρούχα μας. Ενώ η Samsung δεν έχει ανακοινώσει μια τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας για το σύστημα FlexWash + FlexDry, η εταιρεία θα κάνει μια επίδειξη αυτού στην CES αυτή την εβδομάδα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS