ΑρχικήReviewsKyon, το έξυπνο κολάρο που μπορεί να ηρεμήσει το σκύλο σας

Kyon, το έξυπνο κολάρο που μπορεί να ηρεμήσει το σκύλο σας

κολάρο

Το κολάρο κατοικιδίων Kyon, έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να επικοινωνείτε και να στέλνετε μηνύματα προς και από το κατοικίδιό σας.

Το πολλαπλών χρήσεων κολάρο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το κατοικίδιο ζώο σας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία GPS και να επικοινωνείτε με τους άλλους χρησιμοποιώντας μια οθόνη LED στο εξωτερικό του κολάρου.

Ενώ η ενσωμάτωση ενός τσιπ στο ζώο είναι όλο και πιο συχνή, το Kyon θα μπορούσε να είναι καλό για κάποιον που νιώθει άβολα με την τοποθέτηση ενός τσιπ στο σκυλί του.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια περίμετρο γύρω από το σταθμό βάσης/ φορτιστή έτσι ώστε αν το κουτάβι σας περιπλανιέται πολύ μακριά, θα γνωρίζετε αμέσως με μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας. Εάν ένα σκυλί έχει τρέξει μακριά, το Kyon μπορεί να εμφανίσει το μήνυμα “χάθηκα”, καθώς και έναν αριθμό τηλεφώνου για να ειδοποιήσει κάποιον από τους ανθρώπους γύρω του.

Το 3D GPS φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό για ένα κολάρο σκύλου. Σας επιτρέπει να δείτε το υψόμετρο της τοποθεσίας του κολάρου, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε σε ποιον όροφο ή διαμέρισμα ενός κτιρίου βρίσκεται το σκυλί σας, σε περίπτωση που αυτό κλαπεί.

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων θα είναι επίσης σε θέση να τσεκάρουν κάποια χαρακτηριστικά της υγείας του σκύλου τους. Ο tracker παρακολουθεί τη θερμοκρασία και τη δραστηριότητα του σκύλου, έτσι ώστε αν το σκυλί έχει πυρετό, κρυώνει, έχει υπνηλία, είναι χαρούμενο ή χρειάζεται μια βόλτα, θα πάρετε ένα μήνυμα από το ίδιο το κολάρο, καθώς και μια κοινοποίηση στη συσκευή του. Ο tracker μπορεί επίσης να σας πει πότε είναι βρεγμένο, σε περίπτωση που το σκυλί έχει πέσει σε νερό.

Επιπλέον, το κολάρο ισχυρίζεται ότι μπορεί να ηρεμήσει ένα σκυλί που γαβγίζει με τη χρήση «υπερήχων» που ενεργοποιούνται από το app, αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι είμαστε λίγο επιφυλακτικοί γι αυτό, ειδικά για τα χαρούμενα σκυλιά. Το Kyon ισχυρίζεται επίσης, ότι μπορεί να αποτρέψει ένα σκυλοκαβγά χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία, εκπέμποντας ένα ήχο υψηλής συχνότητας.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υποτίθεται ότι είναι 30 ημέρες, η οποία είναι απαραίτητη για μια συσκευή όπως αυτή. Στα $ 249, δεν θεωρείται φτηνό και μία χρέωση $ 4.99 απαιτείται κάθε μήνα για τη λειτουργία GPS. Το κολάρο είναι προς το παρόν διαθέσιμο για προ-παραγγελία και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS