ΑρχικήinetΈρχεται η εφαρμογή Vine Camera στο Twitter!

Έρχεται η εφαρμογή Vine Camera στο Twitter!

Τον περασμένο Οκτώβριο το Twitter είχε ανακοινώσει την πρόθεση του να καταργήσει το Vine, τη εφαρμογής που δίνει την δυνατότητα κοινοποίησης βίντεο με αστείο περιεχόμενο. Παρ’ όλ’ αυτά για να αποζημιώσει τους χρήστες η εταιρεία σκοπεύει να αντικαταστήσει την υπηρεσία με την εφαρμογή Vine Camera.Vine

Το Vine Camera κυκλοφορεί επίσημα στις 17 Ιανουαρίου και σύμφωνα με φήμες πρόκειται να διατηρήσει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του προκατόχου του. Συγκεκριμένα, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα δημιουργίας βίντεο 6,5 δευτερολέπτων τα οποία μπορούν να κοινοποιήσουν στο Twitter ή να αποθηκεύσουν στο κινητό τους. Ωστόσο μόλις δημοσιοποιηθούν τα βίντεο δεν μπορούν να κατέβουν πλέον από την εφαρμογή.

Οι αλλαγές αυτές πρόκειται να ισχύουν και για την ιστοσελίδα του Vine. Απ’ ότι φαίνεται η επίσημη ιστοσελίδα θα μετατραπεί σε μια αποθήκη των vines που έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα. Επομένως, οι χρήστες θα μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα και επιπλέον να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τυχόν αλλαγές.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα βίντεο στο Twitter θα διατηρήσουν την δυνατότητα looping είτε δημοσιευτούν από την Vine Camera είτε ανέβουν απευθείας στο Twitter.

Όσοι από εσάς δηλώνετε οπαδοί των Vines θα μπορείτε να μεταφερθείτε στο Twitter κάνοντας κλικ στο “Follow On Twitter”. Ο λογαριασμός θα πρέπει να είναι δημόσιος και οφείλετε να συνδεθείτε στο μενού ρυθμίσεων προκειμένου να ανεβάσετε το δικό σας νine.

Να τονίζουμε ότι οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα νine από iOS, Android και την ιστοσελίδα vine.co μέχρι τις 17 Ιανουαρίου καθώς μέχρι τότε θα είναι διαθέσιμο το υλικό για download. Παρατηρούμε επίσης ότι τα #BeyondTheVine βίντεο δεν είναι διαθέσιμα για download.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS