ΑρχικήReviewsZTE Hawkeye: Το νέο smartphone της ZTE

ZTE Hawkeye: Το νέο smartphone της ZTE

Η ZTE στη προσπάθεια εύρεσης τρόπων κάλυψης των αναγκών των καταναλωτών της δημιούργησε το Project CSX το οποίο επέτρεψε στους οπαδούς της εταιρείας να στείλουν τις δικές τους προτάσεις για τα νέα smartphones βοηθώντας την έτσι να δημιουργήσει μια συσκευή που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.ZTE

Το αποτέλεσμα του πειράματος αυτού ονομάζεται ZΤE Hawkeye , ένα όνομα που προκύπτει από τις 540 προτάσεις που υποβλήθηκαν από τους καταναλωτές.

«Το Project CSX αποτελεί μια πρωτοποριακή διαδικασία για το 2017 και καθώς κυλάει ο χρόνος θα προσκαλούμε τους καταναλωτές μας σε όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της  ZΤE, Lixin Cheng.

Το βασικότερο και πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του νέου smartphone είναι η eye-tracking τεχνολογία που επιτρέπει στο κινητό να αναγνωρίζει την κίνηση του ματιού και να μετακινεί τις σελίδες πλοήγησης ανάλογα. Οι φωνητικές εντολές είναι επίσης διαθέσιμες.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι επίσης και η ικανότητα της συσκευής να κολλάει σε τοίχους και επιφάνειες χάρη στην αυτοκόλλητη θήκη της. Έτσι, τοποθετώντας την συσκευή σε μια κάθετη επιφάνεια μπορείτε παράλληλα να ασχολείστε και άλλες δραστηριότητες.

Το ZΤE Hawkeye δίνει την δυνατότητα λειτουργίας δύο SIM, διαθέτει οθόνη FHD 5.5 ιντσών, διπλή κάμερα με δυνατότητα zoom στο πίσω μέρος, Hi-Fi ήχο και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επιπλέον, διαθέτει μια μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης καθώς και επεκτάσιμη μνήμη. Το νέο smartphone τρέχει στη τελευταία έκδοση Android Nougat λογισμικού.

Το ντεμπούτο του στην αγορά αναμένεται το Σεπτέμβριο του 2017, κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία. Η συσκευή θα διατίθεται στην προσιτή τιμή των 189.43 ευρώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS