ΑρχικήinetH Samsung εγκαινιάζει το «Notebook Odyssey» ιδανικό για gaming

H Samsung εγκαινιάζει το «Notebook Odyssey» ιδανικό για gaming

Odyssey

Η Samsung έχει μπει τελικά στην επιχείρηση του gaming με το πρώτο της laptop για gaming που ονομάζεται «Notebook Odyssey», το οποίο παρουσιάστηκε στην CES 2017 την Τετάρτη.

Ο υπολογιστής διατίθεται σε δύο μεγέθη οθόνης για mainstream χρήστες, 15,6 και 17,3 ίντσες και μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα.

«Σήμερα, οι σοβαροί αλλά και οι πιο casual gamers αναζητούν συσκευές που όχι μόνο τους προσφέρουν τα καλύτερα γραφικά στα παιχνίδια τους, αλλά και διαθέτουν κομψή και φορητή σχεδίαση», δήλωσε ο YoungGyoo Choi, ανώτερος αντιπρόεδρος για την ομάδα των επιχειρήσεων PC της Samsung. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση του χαρτοφυλακίου των PC μας στο πεδίο του gaming, που διαθέτει βελτιώσεις στο σχεδιασμό, την τεχνολογία αιχμής και βελτιωμένη χρηστικότητα των παιχνιδιών.»

Αρχικά το 15,6 ιντσών Notebook Odyssey έχει έναν 7ης γενιάς (Kaby Lake) Intel Core i7 επεξεργαστή και διαθέτει full HD (1920 × 1080) οθόνη με αντι-ανακλαστική επίστρωση. Θα περιλαμβάνει μέχρι 32GB μνήμης RAM, 256GB SSD PCIe και 1TB σκληρό δίσκο, Nvidia GTX1050 κάρτα γραφικών με 4GB μνήμης GDDR5. Αυτό το μοντέλο θα προσφέρει δύο υποδοχές SODIMM, μπαταρία 43Wh και ζυγίζει 2,53 κιλά. Θα περιλαμβάνει επίσης μία θύρα USB 3.0, δύο θύρες USB 2.0, μία θύρα HDMI, μια υποδοχή Ethernet και δυνατότητα 4K βίντεο. Το πληκτρολόγιο έχει οπίσθιο φωτισμό LED και φωτιζόμενα WASD πλήκτρα.

Από την άλλη πλευρά, το 17,3 ιντσών Notebook Odyssey πολύ θα έχει έναν 7ης γενιάς (Kaby Lake) Intel Core i7 επεξεργαστή και διαθέτει full HD (1920 × 1080) οθόνη. Θα περιλαμβάνει μέχρι και 64GB μνήμη RAM, 512GB SSD PCIe και 1TB σκληρό δίσκο. Θα περιέχει επίσης ένα USB-C με Thunderbolt 3 και USB 3.0 , ενώ θα έχει και προσαρμόσιμο οπίσθιο φωτισμό RGB. Αυτό το μοντέλο θα προσφέρει τέσσερις υποδοχές SODIMM, μια μπαταρία 93Wh και ζυγίζει 3,79 κιλά. Η κάρτα γραφικών δεν αποκαλύφθηκε για το μοντέλο των 17,3 ιντσών.

Δεδομένου ότι τα Notebooks φτιάχτηκαν για gamers, θα περιλαμβάνουν HexaFlow διεξόδους που θα δροσίζουν και θα αερίζουν το σύστημα έτσι ώστε να παραμένει σε κατάλληλη θερμοκρασία. Αυτές οι οπές αερισμού βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής και μπορεί να αφαιρεθούν για την επέκταση αποθήκευσης και μνήμης.

Το Notebook Odyssey 15,6 ιντσών αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο με τιμή εκκίνησης $ 1.199. Ωστόσο, το μοντέλο 17,3 ιντσών θα κυκλοφορήσει αργότερα την άνοιξη, ενώ η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή λευκό χρώμα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS