ΑρχικήReviewsΤα ακουστικά Vinci έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε

Τα ακουστικά Vinci έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε

ακουστικά

Η ιδέα πίσω από τα ακουστικά Vinci, φαίνεται πως ήταν να ενσωματώνουν όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες μέσα τους, ακόμα και εκείνες  που πραγματικά δεν περίμενε κανείς από ακουστικά.

Πέραν του ότι είναι προσδεδεμένα σε μια πηγή μουσικής, ακούνε τη φωνή σας, ακυρώνουν τους εξωτερικούς θορύβους, παρακολουθούν τη φυσική σας κατάσταση, φορτίζουν ασύρματα και ναι, έχουν μια οθόνη αφής στο εξωτερικό του ενός ακουστικού.

Ανακαλύψαμε τα Vinci, τα οποία προέρχονται από μια πολύ επιτυχημένη καμπάνια του Kickstarter που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016, στο ShowStoppers, ένα μικρότερο event που συνοδεύει το CES.

Τα ακουστικά Vinci είναι ένα αρκετά τρελό προϊόν, αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Το πρωτότυπο της έκθεσης CES είναι η έκδοση 1.0 και δεν είχε πολλά από τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης του θορύβου.

Αλλά είναι λειτουργικά, αν και λίγο σαθρά. Μπορείτε να τα βάλετε στο κεφάλι σας και να ελέγχετε την ένταση σύροντας το δάχτυλό σας στην οθόνη αφής προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Για να αλλάξετε κομμάτι, σύρετε προς τα πλάγια.

Γιατί χρειάζεστε μια οθόνη στα ακουστικά σας; Δεν είμαστε σίγουροι. Όταν ακούτε μουσική, οι άνθρωποι γύρω σας (αλλά προφανώς όχι εσείς) μπορούν να δουν κάποιες πληροφορίες για τα μουσικά κομμάτια και να έχουν μια οπτικοποίηση της μουσικής. Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να εξηγείτε τι είδους μουσική σας αρέσει όταν σας ρωτούν στο μετρό!

Το καλύτερο πράγμα σε αυτά είναι η ικανότητά τους να παίζουν μουσική χωρίς να είναι συνδεδεμένα σε μια πηγή μουσικής. Με αποθήκευση 16 / 32GB (ανάλογα με το μοντέλο), μπορείτε να φορτώσετε μουσική σε αυτά και να ξεχάσετε το τηλέφωνό σας.

Αυτό που κάνει τα Vinci ακόμη πιο εκπληκτικά όμως είναι η τιμή τους. Το τυπικό μοντέλο κοστολογείται στο Kickstarter $ 99, ενώ το μοντέλο Pro κοστίζει $ 149.

Τα Vinci αποτελούν ένα ενδιαφέρον, φθηνό ζευγάρι ακουστικών, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά ακόμα για να τα δούμε στα ράφια των καταστημάτων και με τόσα χαρακτηριστικά σε ένα μόνο προϊόν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις επιδόσεις του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS