ΑρχικήinetZenFone Pegasus 3S: Το νέο smartphone της Asus

ZenFone Pegasus 3S: Το νέο smartphone της Asus

Η Asus κατά την διάρκεια της CES 2017 ανακοίνωσε τα ZenFone AR και  ZenFone 3 Zoom τα οποία φαίνεται να ενισχύουν ιδιαίτερα τις δεξιότητες της φωτογραφίας. Πέρα από αυτά κάτι που πολλοί από εσάς πιθανότατα να μην γνωρίζετε είναι ότι η εταιρεία παρουσίασε ένα ακόμα smartphone που αρχικά θα κυκλοφορήσει στην κινέζικη αγορά. Asus

Ο λόγος για το ZenFone Pegasus 3S, τον διάδοχο του ZenFone Pegasus 3, που αποτελεί την αναβαθμισμένη έκδοση του προκατόχου του και έρχεται με αρκετές αλλαγές στον σχεδιασμό διαθέτοντας ένα al-metal σώμα.

Αρχικά, διαθέτει μια παρόμοια σχεδιασμένη κεραία με το iPhone 7 και τους προκάτοχους του αλλά σε αντίθεση με το Pegasus 3 ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στο home button. Επιπλέον, ο σαρωτής είναι προγραμματισμένος να δέχεται μόνο πέντε διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα.

Συνεχίζοντας, το ZenFone Pegasus 3S διαθέτει μια IPS HD οθόνη 5.2 ιντσών με γυάλινο κάλυμμα 2.5D και πολύ λεπτό πλαίσιο για να μπορεί να εξασφαλιστεί υψηλή αναλογία της οθόνης σε σχέση με το σώμα. Τροφοδοτείται από έναν οκτα-πύρηνο 64-bit  MediatTek MT6750 επεξεργαστή οποίος είναι παρόμοιος με τον Snapdragon 652 της Qualcomm. Το νέο smartphone  διαθέτει 3GB  RAM  και εσωτερική μνήμη 32GB ή 64GB η οποία έχει δυνατότητα επέκτασης 2TB μέσω microSD card. Τροφοδοτείται από μια  5,000mAh μπαταρία με 5V / 2A γρήγορη φόρτιση και πέντε λειτουργίες έξυπνης εξοικονόμησης ενέργειας. Η Αsus δηλώνει ότι η μπαταρία είναι ικανή να κρατήσει το κινητό ζωντανό για τριάντα ημέρες σε κατάσταση αναμονής και 48 ώρες υπό έντονη χρήση.

Το νέο ZenFone Pegasus 3S διαθέτει πίσω κάμερα 13MP με f / 2.0 ισχύι διαφράγματος και ανίχνευση αυτόματης εστίασης. Υποστηρίζει dual SIM, καθώς και Wi-Fi, VoLTE και 4G ταχύτητες. Τέλος, τρέχει σε Android 7.0 Nougat λογισμικό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS