ΑρχικήinetΤα πρωτότυπα σχέδια της Razer κλάπηκαν από CES

Τα πρωτότυπα σχέδια της Razer κλάπηκαν από CES

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Razer αποκάλυψε σε μια ανάρτηση στο Facebook ότι κλέφτες κατάφεραν να σπάσουν το κιόσκι πληροφοριών στην έκθεση CES στο Las Vegas και να κλέψουν δύο πρωτότυπα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση.

razer

Ο Min-Liang Tan εξήγησε στο μήνυμα του ότι είναι δυνατόν η κλοπή είναι στην πραγματικότητα μια απόπειρα κατασκοπείας στον κυβερνοχώρο, κυρίως ως αποτέλεσμα της επιχείρησης που καινοτομεί με νέες συσκευές που τράβηξαν την προσοχή τόσο των πελατών όσο και του ανταγωνισμού.

Οι υπάλληλοι της Razer εργάζονται ήδη με εκπροσώπους CES και την επιβολή του νόμου σε αυτή την περίπτωση, αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας καλεί όποιον μπορεί να βοηθήσει να στείλει πληροφορίες στο legal@razerzone.com.

«’Έχουμε καταθέσει τις απαραίτητες εκθέσεις και αυτή τη στιγμή εργάζονται μανιωδώς για την επιβολή του νόμου και την αντιμετώπιση του ζητήματος αυτού. Στην Razer παίζουμε σκληρά και δίκαια. Οι ομάδες μας εργάστηκαν μήνες για να αναπτύξουν αυτές τις μονάδες» εξήγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Razer.

«Αντιμετωπίζουμε την κλοπή και εφόσον συντρέχει στην προκειμένη περίπτωση, η βιομηχανική κατασκοπεία, είναι εξαπάτηση και η εξαπάτηση δεν μας ταιριάζει. Οι κυρώσεις για τέτοια εγκλήματα είναι τραγικές και όποιος το έκανε αυτό δεν είναι και πολύ έξυπνος».

Η Razer δεν έχει αποκαλύψει τα κλεμμένα πρωτότυπα, αλλά η εταιρεία είχε παρουσιάσει πολλές καινοτόμες ιδέες στην φετινή CES, συμπεριλαμβανομένου του λεγόμενου Project Valerie laptop. Η συσκευή διαθέτει τρεις διαφορετικές οθόνες, η καθεμία με ανάλυση 4K και state-of-the-art χαρακτηριστικά που το καθιστούν έναν από τους πιο ισχυρούς φορητούς υπολογιστές σε αυτό το σημείο.

Ακόμα σε πρώιμο στάδιο, το Project Valerie υπαινισσόταν πιο επαναστατικές συσκευές που προέρχονται από την εταιρεία ενδεχομένως ήδη από το τρέχον έτος.

Όλως περιέργως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κλέφτες κλέβουν τα πρωτότυπα της εταιρείας. Πίσω στον Νοέμβριο του 2011, δύο πρωτότυπα του Razer Blaze high-end gaming laptop κλάπηκαν από το εργαστήριο της Bay Area R&D.

Σε αυτό το σημείο, όμως η εταιρεία δεν είπε τίποτα σχετικά με την βιομηχανική κατασκοπεία, αλλά συνιστάται στους πελάτες να αποφεύγουν να αγοράζουν πρωτότυπα σε απευθείας σύνδεση και να αναφέρουν οποιαδήποτε εισαγωγή στο authorities.image.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS