ΑρχικήinetΌλο και περισσότερα smartphones της Samsung τρέχουν σε Android 7.0 Nougat

Όλο και περισσότερα smartphones της Samsung τρέχουν σε Android 7.0 Nougat

H Samsung έχει ολοκληρώσει το beta πρόγραμμα της για τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge κινητά της τα οποία είναι θέμα χρόνου να λάβουν την τελευταία έκδοση του Android  OS της Google. Προς μεγάλη μας έκπληξη όμως αυτά δεν είναι τα μόνα smartphones της εταιρείας που πρόκειται να λάβουν την ενημέρωση.Samsung

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα τα Galaxy Α5 (2016) και Galaxy A3 (2016) εντοπίστηκαν πρόσφατα να τρέχουν σε Android 7.0 Nougat λογισμικό γεγονός που αποδεικνύει ότι θα μπορούσαν να λάβουν την πλήρη ενημέρωση πολύ σύντομα αλλά σίγουρα μετά την αναβάθμιση των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge.

Το Galalxy A5 (2016) τρέχοντας σε  Nougat διαθέτει μια 5,2 ιντσών οθόνη και τροφοδοτείται από έναν οκτα-πύρηνο  Exynos SoC επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.6GHz με 2GB μνήμη RAM και Mali-T720 μονάδα επεξεργασίας γραφικών.

Το Galaxy A3 (2016) τρέχοντας σε Nougat διαθέτει 1.5GB μνήμη RAM, έναν Exynos επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.5Gz, μια μονάδα επεξεργασίας  γραφικών Mali-T720 καθώς και οθόνη 4,7 ιντσών.

Φήμες υποστηρίζουν ότι τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge θα λάβουν την αναβάθμιση μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου οπότε η σειρά των Galaxy Α5 (2016) και Galaxy A3 (2016) πιθανότατα να έρχεται τον Φεβρουάριο ή και νωρίτερα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εικόνες που εντοπίστηκαν στο Geekbench έδειχναν το Galaxy A5 που τρέχει σε Android 7.0 Nougat να έχει κωδικό αριθμό που αντιστοιχεί στην έκδοση του 2017. Επειδή όμως οι προδιαγραφές του ανήκουν στην έκδοση του 2016 μόνο η επίσημη ανακοίνωση της Samsung μπορεί να μας λύσει το μυστήριο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς λοιπόν είναι να αναμένουμε καθώς η ώρα της αποκάλυψης είναι πολύ κοντά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS