ΑρχικήinetΙνδική Τράπεζα αποσυνδέει την εφαρμογή της στο Windows Phone 8.0

Ινδική Τράπεζα αποσυνδέει την εφαρμογή της στο Windows Phone 8.0

Δυστυχώς, οι οπαδοί των Windows phone έχουν συνηθίσει περισσότερο ή λιγότερο στις ειδήσεις των προγραμματιστών που αφήνουν τις πλατφόρμες Android και iOS, και η ίδια η Microsoft φαίνεται να είναι λιγότερο πρόθυμη στο να σταματήσει αυτό το ενδεχόμενο.

Windows

Η Κρατική Τράπεζα της Ινδίας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει διακόψει την εφαρμογή που είναι σχεδιασμένη με τα Windοws Phone 8.0, αλλά αν και αυτό θα μπορούσε εκ πρώτης άποψης να είναι τρομερή είδηση για τους πελάτες της που είναι κολλημένοι με την κινητή πλατφόρμα της Microsoft, δεν είναι όλα τόσο άσχημα όσο φαίνεται.

“Σύμφωνα με την ειδοποίηση που εμφανίζεται από την εταιρεία σε συσκευές που τρέχουν ήδη την εφαρμογή, η υποστήριξη για SB οπουδήποτε θα διακοπεί σύντομα στα Windοws phones version 8.0 και για λόγους ασφαλείας και στις εκδόσεις Android 4.2 παρακάτω”.

Συγκεκριμένα, η Κρατική Τράπεζα της Ινδίας σχεδιάζει να διακόψει την εφαρμογή που αναπτύχθηκε για να τρέξει σε συσκευές που τρέχουν με Windows Phone 8.0, γι΄ αυτό θα πρέπει να συνεχίζει να εργάζεται άψογα σε Windοws Phone 8.1 και Windοws 10 Mobile. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει λέξη για μια πιθανή καθολική εφαρμογή, οπότε αν ελπίζατε σε μια έκδοση εκμεταλλευόμενοι τις τελευταίες λειτουργίες της Microsoft, είναι καλύτερα να μην κρατάτε την αναπνοή σας για αυτό.

Παρά το γεγονός ότι η απόφαση της Τράπεζας να αφαιρέσει την υποστήριξη από τα Windows Phone 8.0 θα επηρεάσει σίγουρα κάποιους πελάτες, το ποσοστό τους όμως δεν είναι πολύ μεγάλο.

Τα στοιχεία που παρέχονται από την AdDuplex για τον μήνα Δεκέμβριο, ανέφεραν ότι το μήνα Δεκέμβριο τα Windοws Phone 8.1 έτρεχαν σε περίπου στο 77,1 τοις εκατό των συσκευών, και όλα αυτά θα πρέπει να επιτρέπεται να συνεχίσουν την λειτουργία της εφαρμογής. Μόνο το 4,9 τοις εκατό των Windows phones σε όλο τον κόσμο τρέχουν Windows Phone 8.0, και προφανώς, μόνο λίγα από αυτά είναι στην Ινδία.

Την ίδια στιγμή, βλέποντας την Κρατική Τράπεζα της Ινδίας να μην υποστηρίζει τις παλαιότερες εκδόσεις OS, συμπεριλαμβανομένου του Android 4.2 το οποίο είναι απολύτως λογικό, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι κίνδυνοι ασφαλείας που μπορούν να δημιουργηθούν σε μια τέτοια πλατφόρμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS