ΑρχικήReviewsΤα χαρακτηριστικά του Moto G5 Plus διέρρευσαν

Τα χαρακτηριστικά του Moto G5 Plus διέρρευσαν

Η Motorola αναμένεται να ανακοινώσει το νέο Moto G5 Plus το Μάρτιο του τρέχοντος έτους και λίγες πληροφορίες είχαν γίνει γνωστές για την επερχόμενη συσκευή μέχρι πρόσφατα. Φαίνεται ότι τα χαρακτηριστικά και live εικόνες του Mοto G5 Plus έχουν διαρρεύσει.

Moto

Το ενδιαφέρον είναι ότι ένα χρήστης OLX από την Ρουμανία πούλησε ένα τηλέφωνο Mοto G5 Plus στην τιμή των $ 387. Το OLX της Ρουμανίας είναι μια από τις μεγαλύτερες online αγορές στην χώρα, πολύ παρόμοια με την Craigslist των ΗΠΑ. Ο πωλητής αποκάλυψε μια λίστα των προδιαγραφών και live εικόνες του τηλεφώνου που φέρει τον αριθμό του μοντέλου XT1685.

Η ανάρτηση «κατέβηκε», πράγμα που σημαίνει ότι το τηλέφωνο πωλήθηκε. Ωστόσο η τιμή που πόσταραν δεν είναι η επίσημη τιμή για το τηλέφωνο. Ένα ενδιαφέρον κομμάτι των πληροφοριών είναι το “Mοtorola εμπιστευτικό ακίνητο, δεν είναι προς πώληση” σημάδι στο τηλέφωνο, υποδεικνύοντας ότι η μονάδα αυτή θα μπορούσε να είναι ένα πρωτότυπο που προορίζεται για τους σκοπούς της δοκιμής.

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα beta που σημαίνει ότι η Motorola θα μπορούσε να κάνει αλλαγές πριν το παγκόσμιο λανσάρισμα. Αυτό φαίνεται πιθανό, δεδομένου ότι το τηλέφωνο φαίνεται να έχει microUSB και οι περισσότεροι κατασκευαστές σήμερα χρησιμοποιούν USB Type-C σήμερα.

Ο κατάλογος των προδιαγραφών περιλαμβάνει μια οθόνη 1080p 5,5 ιντσών και έναν οκταπύρηνο Snapdragon 625 επεξεργαστή. Επιπλέον το τηλέφωνο φαίνεται να έχει ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, 4GB μνήμης RAM, 32GB εσωτερική και μια μπαταρία 3,080mAh. Τρέχει με λειτουργικό Android 7.0 Nougat και διαθέτει κάμερα  13MP στο πίσω μέρος, με μια 5MP selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ένα σχέδιο παρόμοιο με ένα άλλο που δουλεύει η Motorola, το Moto X που θα ανακοινωθεί αργότερα αυτό το έτος. Ίσως η Motorola να διαθέτει περίπου το ίδιο σχέδιο για τα δύο τηλέφωνα, αλλά ενσωματώνει τις high-end προδιαγραφές για το Mοto X, βλέποντας πως φημολογείται ότι θα έρθει με μια εγκατάσταση κάμερας με διπλό φακό στο πίσω μέρος. Το Mοto G5 Plus λέγεται ότι θα ανακοινωθεί το Μάρτιο, ενώ το Mοto X (2017) θα μπορούσε να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του MWC το Φεβρουάριο.

[su_custom_gallery source=”media: 152619,152620,152621,152622″]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS