ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Έρχονται σήμερα νέες αναβαθμίσεις για Windows 10

Microsoft: Έρχονται σήμερα νέες αναβαθμίσεις για Windows 10

Έφτασε και πάλι εκείνη η στιγμή του μήνα που η Microsoft αποφάσισε να κυκλοφορήσει νέες διορθώσεις ασφαλείας για το λογισμικό της και πιο συγκεκριμένα θα απευθύνονται στου χρήστες των Windows 10.Microsoft

Αν και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα καμία πληροφορία τον Ι Ιανουάριο του 2017 θα πρέπει να αναμένουμε ενημερωτικές εκδόσεις για τα Windows 10 1607, τα Windows 10 1511 και την αρχική έκδοση των Windows 10 που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2015.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι τρεις αυτές ενημερώσεις θα κυκλοφορήσουν επίσημα σε λίγες ώρες και θα περιλαμβάνουν διορθώσεις και βελτιώσεις για το λειτουργικό σύστημα και τις ενσωματωμένες εφαρμογές τους. Στο σημείο αυτό να σας ενημερώσουμε ότι δε θα προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά καθώς ο σκοπός τους είναι να βελτιώσουν τις επιδόσεις και να φέρουν βελτιώσεις ασφαλείας.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ραντεβού μας, η Microsoft  πρόσφατα κυκλοφόρησε το Windows 10 update KB3209835  σε Release Preview για τους insiders το οποίο επίσης αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα αν δεν προκύψουν σημαντικές δυσλειτουργίες.

Η εταιρεία ασφαλείας Shavlik προβλέπει ότι η Micrososft θα λανσάρει σήμερα περίπου τέσσερα νέα πακέτα ενημερώσεων για Windows, Internet Explorer και Office.  ” Τα OS και ΙΕ σίγουρα θα λάβουν ενημερωτικές εκδόσεις που όμως θα έρθουν σε ένα ενιαίο πακέτο εγκατάστασης σύμφωνα με το νέο μοντέλο εξυπηρέτησης. Τα Vista είναι τα μόνα που εξακολουθούν να λαμβάνουν μεμονωμένες ενημερώσεις.” δήλωσε χαρακτηριστικά η Sara Otremba, εκπρόσωπος της εταιρείας.

Εφόσον τελικά λάβετε σήμερα τις ενημερώσεις θα πρέπει να γνωρίζετε ότι απαιτείται μια επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για να σωθούν τα απαραίτητα δεδομένα πριν αρχίσετε τις εργασίες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS