ΑρχικήinetHTC: Τα νέα smartphone που θα παρουσιαστούν στη U εκδήλωση

HTC: Τα νέα smartphone που θα παρουσιαστούν στη U εκδήλωση

Η HTC επρόκειτο να ανακοινώσει αρκετά νέα smrtphones κατά την διάρκεια της U εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου.Μεταξύ των νέων μοντέλων θα συμπεριλαμβάνονται και τα εντυπωσιακά HΤC U Ultra, U Play και One X10 για τα οποία έχουν διαρρεύσει ήδη στο διαδίκτυο αρκετές πληροφορίες.HTC
Συγκεκριμένα, το @OnLeaks αποκάλυψε ότι το HΤC One X10, γνωστό και ως HΤC E 66, θα αποτελεί το μοναδικό smartphone της νέας σειράς που θα διαθέτει βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Η υποδοχή ήχου θα βρίσκεται στο πάνω μέρος του τηλεφώνου, στην ίδια θέση δηλαδή που το συναντάμε και στο προκάτοχο του, το One X9. Aπό την άλλη τα HΤC U Ultra και UPlay smartphones θα διαθέτουν θύρες USB Type-C ως αντικατάσταση του ελλείποντα βύσματος ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Πάντως, είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές εγκαταλείπουν το βύσμα ακουστικών και υιοθετούν την θύρα USB στις συσκευές τους.
Εκτός από το βύσμα ακουστικών έχουν διαρρεύσει και μερικές ακόμα προδιαγραφές του νέου One X10. Συγκεκριμένα, θα διαθέτει μια οθόνη 5,5 ιντσών με full HD ανάλυση, όπως ακριβώς και το One X9. Θα τροφοδοτείται από έναν 1.9GHz οκτά-πύρηνο MediaTek MT6755 επεξεργαστή με 3GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερική μνήμη καθώς και υποστήριξη επέκτασης μνήμης μέσω κάρτας microSD. Επιπλέον, θα προσφέρει μια πίσω κάμερα 16MP με φλας διπλού τόνου και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια κάμερα 8MP που χρησιμεύει για την λήψη selfie και την διεξαγωγή βιντεοκλήσεων. Δυστυχώς, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα πληροφορίες σχετικά με την χωρητικότητα της μπαταρίας , κάτι που όμως θα μάθουμε σχετικά σύντομα εφόσον η επίσημη παρουσίαση του τηλεφώνου είναι πολύ κοντά.
Πληροφοριακά, το Ultra U θα διαθέτει μια οθόνη 6 ιντσών και το συναντάμε σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές: μαύρο, μπλε, λευκό. Η οθόνη του U Play θα είναι λίγο μικρότερη, 5,2 ιντσών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS