ΑρχικήReviewsΈρχεται το Redmi Note 5 της Xiaomi

Έρχεται το Redmi Note 5 της Xiaomi

Ένα από τα νέα συναρπαστικά smartphones που πρόκειται να κυκλοφορήσει η Xiaomi τους επόμενους μήνες είναι το Redmi Note 5. Πρόσφατα για καλή μας τύχη κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι προδιαγραφές της νέας κυκλοφορίας του κολοσσού ενώ απ’ ότι φαίνεται η επίσημη κυκλοφορία του είναι πολύ κοντά.Redmi Note 5
Το Xiaomi Redmi Note 5 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και ο σχεδιασμός του είναι παρόμοιος με εκείνον του προκατόχου του. Διαθέτει μια 5,5 ιντσών οθόνη με full HD 1920 x 1080 pixel ανάλυση. Το πάνω μέρος του θα προστατεύεται από ένα Gorilla Glass 4 ενώ θα τροφοδοτείται από έναν οκτα-πύρηνο 64-bit Snapdragon 652 SoC της Qualcomm και έναν 64-bit X25 SoC της MediaTek επεξεργαστή. Η συσκευή πρόκειται να χρησιμοποιήσει και τα δύο chipsets αλλά η διαθεσιμότητα τους θα εξαρτηθεί από την αγορά. Επιπλέον, θα προσφέρετε μια 4GB μνήμη RAM και 2GB ή 64GB εσωτερική μνήμη. Ωστόσο η χωρητικότητα της μνήμης έχει την δυνατότητα επέκτασης έως και 128GB μέσω κάρτας microSD.
Το Redmi Note 5 διαθέτει φωτογραφική μνήμη 16MP στο πίσω μέρος καθώς και μια 8ΜΡ στο μπροστινό μέρος για την λήψη selfies και την εκτέλεση βιντεοκλήσεων. Το κινητό αντλεί ενέργεια από μια 4,000mAh μπαταρία με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω του Quick Charge 3.0 της Qualcomm. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, ακριβώς κάτω από την κάμερα.
Σύμφωνα με πηγές, θα τρέχει σε MIUI 9 OS και Android 7.1 Nougat και θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα για να διαλέξετε: μαύρο, χρυσό και ασημί. Μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των 200 ευρώ.
Φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Ιανουαρίου, πληροφορία που ακόμα παραμένει μη επιβεβαιωμένη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS