ΑρχικήinetΜετά τα iPhone, τώρα και τα Android αφαιρούν την υποδοχή ακουστικών

Μετά τα iPhone, τώρα και τα Android αφαιρούν την υποδοχή ακουστικών

υποδοχή

Αν δεν έχετε ακόμα ξεπεράσει το γεγονός ότι η Apple αφαίρεσε την υποδοχή ακουστικών από το iPhone 7, καλό θα ήταν να συνηθίσετε στην ιδέα, καθώς και τα Android φαίνεται πως θα ακολουθήσουν το παράδειγμά της!

Το επόμενο βασικό μοντέλο κινητού της HTC, που αναμένεται να παρουσιαστεί την Πέμπτη, θα είναι το πιο πρόσφατο τηλέφωνο που θα αφαιρέσει την υποδοχή ακουστικών. Εικόνες  που δημοσιεύτηκαν στο Weibo (μέσω του Android Police) ισχυρίζονται ότι το νέο τηλέφωνο της HTC αποκαλύπτει μια συσκευή που δανείζεται ιδέες από το LG V20. Συγκεκριμένα, την μικρή δευτερεύουσα οθόνη που βρίσκεται στο πάνω μέρος της κύριας οθόνης.

Το τηλέφωνο, με την κωδική ονομασία «Ocean Note» φαίνεται ότι ξεφορτώνεται το σχεδιασμό από αλουμίνιο τον οποίο η HTC επιδείκνυε περήφανα με το περσινό μοντέλο της HTC 10, υπέρ ενός γυάλινου σχεδιασμού (που όπως φαίνεται είναι το νέο trend για φέτος).

Την περασμένη εβδομάδα, η Blass δημοσίευσε ένα βίντεο που αποκαλύπτει τα σχέδια της HTC να κυκλοφορήσει τηλέφωνα που δίνουν έμφαση στην προσαρμογή. Και όπως φαίνεται θα έρθουν σε μια ποικιλία χρωμάτων.

Ενώ οι διαρροές του Weibo δεν αποκαλύπτουν τίποτα από άποψη προδιαγραφών (ανάλυση της κάμερας, μέγεθος της οθόνης, διάρκεια ζωής της μπαταρίας), η Blass παρουσιάζει μερικά: 5.7-ιντσών οθόνη, Snapdragon 821 επεξεργαστή, 4GB μνήμης RAM, 64GB εσωτερική μνήμη και Android 7.0 Nougat.

Ακούγονται όλα πολύ καλά, αλλά η λειτουργία που θα θρηνήσουμε είναι η υποδοχή ακουστικών.

Γιατί το κάνει αυτό η HTC; Ένα καλό που έχουν τα Android είναι ότι τα περισσότερα από αυτά εξακολουθούσαν να έχουν υποδοχές ακουστικών!

Η HTC έχει ήδη ξεκινήσει την απομάκρυνση της υποδοχής ακουστικών. Και η Samsung φημολογείται ότι θα αφαιρέσει το βύσμα ακουστικών επίσης, για το Galaxy S8, φέτος τον Απρίλιο. Η Motorola ήδη έχει αφαιρέσει την υποδοχή από το Moto Z. Το ίδιο ισχύει και για τα τηλέφωνα Leeco.

Με τους περισσότερους κατασκευαστές τηλεφώνων να ακολουθούν αυτή τη σειρά, ήρθε η ώρα να συμβιβαστούμε με το γεγονός ότι σύντομα πρόκειται να ζούμε σε έναν κόσμο με κινητά χωρίς βύσματα για ακουστικά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS