ΑρχικήinetNougat update για Galaxy S7 και S7 edge στις 17 Ιανουαρίου;

Nougat update για Galaxy S7 και S7 edge στις 17 Ιανουαρίου;

Σύμφωνα με φήμες η Samsung ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Galaxy Beta που αφορά την ενημέρωση των Galaxy S7 και  Galaxy S7 edge με Android Nougat λογισμικό και απ’ ότι φαίνεται πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2017.Nougat

Το Beta πρόγραμμα της Samsung έληξε στα τέλη Δεκεμβρίου εφόσον είχαν ήδη κυκλοφορήσει πέντε ενημερώσεις για το Android λειτουργικό σύστημα και περιλάμβαναν μερικές αλλαγές στο UI της Samsung.

Οι συγκεκριμένες φήμες υποστηρίζουν ότι στην Ευρώπη τα Galaxy S7 and Galaxy S7 edge θα λάβουν την Nοugat ενημέρωση στις 17 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε στο κινέζικο Weibo αποκαλύπτονται λεπτομέρειες σχετικά με την αναβάθμιση που όμως δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι αληθείς καθώς το κείμενο μπορεί να έχει παρερμηνευθεί από τους χρήστες που το κοινοποίησαν.

Το κείμενο αναφέρει ότι η αναβάθμιση θα φτάσει στην Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα και θα την λάβουν οι συσκευές που φέρουν τον αριθμό SM-G935F. Ο κωδικός αριθμός αυτός του αναβαθμισμένου λειτουργικού συστήματος αποτελεί συμψηφισμό των ενημερώσεων για τα  Galaxy S7 και  Galaxy S7 edge.

Αν και γίνεται λόγος ότι μερικές συσκευές θα λάβουν την 7.0 Nοugat και άλλες την 7.1.1 Nοugat ενημέρωση, το πιο πιθανό είναι όλα τα smartphones να τρέχουν σε 7.1.1 Nοugat που θα συμπεριλαμβάνει επιπλέον όλα τα στοιχειώδη χαρακτηριστικά που συναντάμε στην προηγούμενη έκδοση.

Πάντως ο αριθμός του αναβαθμισμένου μοντέλου αναφέρεται και στο Ευρωπαϊκό Galaxy S7 γεγονός που αποδεικνύει ότι οι ιδιοκτήτες των S7 και S7 edge θα λάβουν την ενημέρωση το συντομότερο δυνατόν.

Πληροφοριακά, πρόσφατες πηγές αναφέρουν ότι ένας αριθμός χρηστών Galaxy S7 έχει ήδη λάβει Nοugat ενημερώσεις στα πλαίσια της δοκιμαστικής διαδικασίες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS