ΑρχικήinetΤο Samsung Gear S3 SmartWatch κυκλοφόρησε στην Ινδία

Το Samsung Gear S3 SmartWatch κυκλοφόρησε στην Ινδία

SmartWatch

Η Samsung ανακοίνωσε την έναρξη της κυκλοφορίας του νέου SmartWatch της, Samsung Gear S3 στην Ινδία και η συσκευή θα αρχίσει να πωλείται την επόμενη εβδομάδα.

Και οι δύο εκδόσεις του Samsung Gear S3 θα είναι διαθέσιμες στην Ινδία, το Gear S3 Frontier και το Gear S3 Classic.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, ο Manu Sharma, αντιπρόεδρος στον τομέα του Mobile Business της Samsung για την Ινδία δήλωσε: «Με το Gear S3, θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε τη wearable κληρονομιάς μας, προσφέροντας ποικίλες επιλογές για την ενίσχυση του μοναδικού τρόπου ζωής των καταναλωτών μας. Με το νέο Gear S3, έχουμε επεκτείνει τη συλλογή των Gear μας και έχουμε εισαγάγει όχι μόνο ένα πολύ καλό SmartWatch, αλλά επίσης ένα πολύ καλό ρολόι. Με έξυπνες δυνατότητες και σοφιστικέ, κομψό σχεδιασμό, το Gear S3 σηματοδοτεί μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των έξυπνων ρολογιών μας.»

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το λανσάρισμα του Samsung Gear S3 στην Ινδία αν μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Samsung στο παρακάτω σύνδεσμο. Το νέο S3 Gear θα είναι διαθέσιμο από την 18η Ιανουαρίου στην Ινδία και θα κοστίζει Rs. 28.500.

https://news.samsung.com/in/samsung-launches-gear-s3-smartwatch-in-india/

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS