ΑρχικήinetΌλα όσα παρουσίασε η Dell στο Consumer Electronics Show 2017

Όλα όσα παρουσίασε η Dell στο Consumer Electronics Show 2017

Στο ετήσιο Consumer Electronics Show (CES) το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η Dell αποκάλυψε μια σειρά από παγκόσμιες πρωτιές που επαναπροσδιορίζουν τους προσωπικούς υπολογιστές. Όλο το χαρτοφυλάκιο των Dell PCs διαθέτει Windows 10 και τους νέους, 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core, βοηθώντας τους ανθρώπους να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά τους και να απολαύσουν ρεαλιστικές εμπειρίες.

Dell Canvas – Εργασία με την ταχύτητα της σκέψης

Αυτό που ξεκίνησε ως πρότυπο από τη Dell με το smart desk concept το 2014 έχει εξελιχθεί πλέον στο Dell Canvas—μια νέα κατηγορία τεχνολογίας έξυπνου χώρου εργασίας, που επεκτείνει την δημιουργική παραγωγικότητα για δημιουργούς περιεχομένου και σχεδιαστές. Ο έξυπνος χώρος εργασίας διαγωνίου 27 ιντσών και ανάλυσης QHD, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό γωνία ή οριζόντια πάνω σε ένα γραφείο, κατά τέτοιο τρόπο ώστε, οι επαγγελματίες να μπορούν να δημιουργούν, να επικοινωνούν και να εκφράζουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους με φυσικό τρόπο, όπως κάνουν με χαρτί και μολύβι.

Για παράδειγμα, με τη χρήση αφής, ψηφιακής γραφίδας και totems, το Dell Canvas μετατρέπει τα σχέδια σε μέρος της ψηφιακής ροής εργασίας και βελτιώνει τη συνεργατικότητα. Έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Microsoft Corp. και μπορεί να βασιστεί πάνω σε, πρακτικά, οποιαδήποτε συσκευή Windows 10. Το Dell Canvas συνεργάζεται αρμονικά με λύσεις software από συνεργάτες όπως οι Adobe, Autodesk, AVID, Dassault Systems, SolidWorks και Microsoft, με στόχο την απελευθέρωση της δημιουργικής ευφυίας όλων.

Η σειρά Dell XPS έχει κερδίσει περισσότερα βραβεία από κάθε άλλη στην ιστορία της Dell. Συνεχίζοντας αυτή την επιτυχημένη πορεία, η Dell προσθέτει ένα μοντέλο XPS 13 2-σε-1, το μικρότερο στον κόσμο σύστημα 2-σε-1¹ 13 ιντσών, στην πολυαγαπημένη οικογένεια XPS. Το νέο μοντέλο διαθέτει μηχανισμό που του επιτρέπει περιστροφή 360 μοιρών για πολλαπλές διατάξεις, ανάλογα με την γωνία που επιθυμεί ο χρήστης, για χρήση με το σύστημα Continuum και μέχρι 15 ώρες ενεργειακής αυτονομίας² αλλά και εκπληκτική ευκρίνεια εικόνας, χάρη στην υπέροχη οθόνη ανάλυσης QHD+ (5,7M pixels) τύπου InfinityEdge με δυνατότητα αφής—άλλη μια πρωτιά στην κατηγορία 2-σε-1.

Το σύστημα δε χρειάζεται ψύξη με ανεμιστήρα κι έτσι παραμένει αθόρυβο, ενώ το αποθηκευτικό σύστημα τύπου SSD επιτρέπει ταχύτατη εκκίνηση και εκτέλεση εφαρμογών. Ειδικά για τους επαγγελματίες, το XPS 13 2-σε-1 μπορεί να παραγγελθεί με επεξεργαστές 7ης γενιάς Intel® Core™ vPro™ και Dell BIOS μαζί με software διαχείρισης—και όλα μαζί συνοδευόμενα από τις υπηρεσίες Dell ProSupport.
Παράλληλα, το ανανεωμένο XPS 15 είναι πλέον το μικρότερο laptop στον πλανήτη με οθόνη 15,6 ιντσών¹, το οποίο διαθέτει 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™, αρχιτεκτονική NVIDIA Pascal™ – γραφικά GeForce GTX 1050 και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για είσοδο στο σύστημα δίχως την ανάγκη εισαγωγής συνθηματικού, χάρη στο Windows Hello, απλώς σύροντας το δάχτυλο.

Συστήματα XPS & Precision AIO με την καλύτερη ηχητική απόδοση από κάθε άλλο all-in-one PC

Ορισμένα All-in-One (AIO) PCs της αγοράς παραγκωνίζουν τη σημασία της καλής ηχητικής απόδοσης. Όχι όμως και το νέο XPS 27 AIO, αλλά και το νέο αντίστοιχο επαγγελματικό σύστημα Precision, τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τον Jack Joseph Puig, βραβευμένο με Grammy™ παραγωγό και διευθυντή δημιουργικής καινοτομίας στη Waves Audio. Τα 2 αυτά νέα PCs ανεβάζουν τον ήχο σε νέα επίπεδα πιστότητας, η οποία μέχρι σήμερα ήταν δυνατό να επιτευχθεί μόνο με την προσθήκη εξωτερικής sound bar. Το ενσωματωμένο σύστημα ήχου αποδίδει το πλήρες φάσμα συχνοτήτων, αποδίδοντας τον καλύτερο ήχο που συναντά κανείς σε σύστημα AIO, χάρη σε 10 ηχεία συνολικής απόδοσης 50W ανά κανάλι. Η οπτική εμπειρία είναι εξίσου εντυπωσιακή, αφού η οθόνη διαθέτει ένα πανέμορφο panel 4K Ultra HD (3840 x 2160) edge-to-edge με δυνατότητα αφής και αποδίδει το 100 τοις εκατό του χρωματικού φάσματος Adobe RGB. Το Precision AIO δίνει ακόμη περισσότερες επιλογές χάρη στους επεξεργαστές Intel® Xeon®, τα γραφικά AMD Radeon™ Pro που μπορούν να ανταποκριθούν άνετα σε εφαρμογές VR, ενώ η αξιοπιστία αντανακλάται στις πιστοποιήσεις ISV που καλύπτουν εφαρμογές από κορυφαίες εταιρείες όπως η AVID και η SolidWorks, αλλά και κορυφαία προγράμματα ασφαλείας και διαχείρισης.

Το πρώτο VR-ready mobile workstation της Dell που εδραιώνει την κυριαρχία της εταιρείας στο χώρο της εικονικής πραγματικότητας στο PC

Η Dell είναι πρωτοπόρος στην εικονική πραγματικότητα – virtual reality (VR) με τις περισσότερες διαθέσιμες επιλογές σε PC στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των XPS, Alienware και Precision workstations, τα οποία υποστηρίζουν τα κράνη Oculus και HTC. Αυτά τα εξαιρετικά δημοφιλή κράνη εικονικής πραγματικότητας έχουν προκαλέσει τεράστια ζήτηση σε εφαρμογές VR, με αποτέλεσμα την ανάγκη για ισχυρά συστήματα που θα χρησιμοποιήσουν οι δημιουργοί περιεχομένου. Το Dell Precision 7720 mobile workstation είναι ένα τέτοιο σύστημα και μάλιστα αποτελεί το πρώτο σύστημα VR-ready mobile workstation της εταιρείας, σχεδιασμένο εξαρχής για δημιουργία περιεχομένου VR. Είναι το πλέον ισχυρό mobile workstation της Dell, χάρη στους 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ και Intel® Xeon®, αλλά και τα επαγγελματικά γραφικά NVIDIA Pascal™ Quadro. Το γεγονός ότι πρόκειται για mobile workstation, επιτρέπει στους δημιουργούς να αναπτύξουν περιεχόμενο VR οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή αισθάνονται ότι έχουν έμπνευση.

Τα 5K ανήκουν στο παρελθόν… η Dell συνεχίζει να πρωτοπορεί με την οθόνη UltraSharp 32 Ultra HD 8K

Η οθόνη Dell UltraSharp 32 Ultra HD 8K είναι η πρώτη στον κόσμο με διαγώνιο 32 ίντσες και ανάλυση 8K. Διαθέτει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα, 33,2 Mpixels και αποδίδει το 100 τοις εκατό του χρωματικού φάσματος Adobe RGB αλλά και του sRGB, με ασυναγώνιστη πυκνότητα pixels στα 280 ppi—δηλαδή 4 φορές περισσότερη απόδοση περιεχομένου από την ανάλυση Ultra HD 4K και 16 φορές από την ανάλυση Full HD. Οθόνες σαν κι αυτήν που προσφέρουν το ανώτερο δυνατό επίπεδο ανάλυσης, ευκρίνειας και χρωματικής απόδοσης χάρη στην τεχνολογία Dell PremierColor, είναι σημαντικές για εμπορικές εφαρμογές, όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο μεγέθυνσης, όπως στις περιπτώσεις της επαγγελματικής επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφίας, στις ερευνητικές και διαγνωστικές ιατρικές εφαρμογές, στην αναζήτηση ορυκτών καυσίμων και γενικά σε κλάδους που υιοθετούν πρώτοι τέτοιες πρωτοποριακές τεχνολογίες. Η σχεδόν χωρίς περιθώρια οθόνη χαρίζει μεγάλη επιφάνεια 32 ιντσών, διατηρώντας το συνολικό μέγεθος σε περιορισμένα επίπεδα. Dell

Παράλληλα με αυτή την επαναστατική οθόνη, η Dell παρουσιάζει και άλλες οθόνες με υποστήριξη τεχνολογίας HDR³, ανεβάζοντας το επίπεδο της ποιότητας απεικόνισης χάρη σε ένα νέο ευρύτερο φάσμα χρωματικής απόδοσης, το οποίο χαρίζει ζωντανή εικόνα, υψηλότερη ευκρίνεια και άμεσα εμφανή βελτιωμένα αποτελέσματα στις απεικονιζόμενες υφές, βελτιωμένη αντίθεση και απόδοση φυσικών αποχρώσεων και κλιμακώσεων του γκρίζου. Από τις νέες οθόνες που υποστηρίζουν HDR, προεξέχει η Dell 27 Ultrathin με νέο μοντέρνο σχεδιασμό, η οποία μάλιστα διαθέτει το λεπτότερο προφίλ στον κόσμο χάρη στο panel τεχνολογίας InfinityEdge Quad HD και συνδεσιμότητα USB Type-C. Παράλληλα κυκλοφορούν και οι νέες οθόνες Dell 24 και 27 InfinityEdge, οι οποίες παρέχουν εξωτερικά ηχεία ισχύος 6W και οι οποίες είναι ρυθμισμένες με επαγγελματικές προδιαγραφές ήχου Waves Maxx Audio.

Όλα τα συστήματα στις σειρές Dell XPS, Inspiron και Alienware, αλλά και οι επαγγελματικές σειρές OptiPlex, Latitude και Precision ανανεώνονται με 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™, 3 επιλογές συνδεσιμότητας USB-C με Thunderbolt™ και εξελιγμένα επαγγελματικά γραφικά από την NVIDIA και την AMD. Η Dell, επίσης, ανανεώνει τη σειρά οθονών, με την οποία εδραιώνει την πρωτοπορία της στην αγορά.

Τα επαγγελματικά αυτά προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν με επεξεργαστές 7ης γενιάς Intel® Core™ vPro™ και Xeon® και νέα υπέρλεπτη σχεδίαση notebooks και συστημάτων 2-σε-1, αντικατοπτρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού όσον αφορά λεπτά και ελαφριά συστήματα για επαγγελματική χρήση, τα οποία όμως δεν κάνουν παραχωρήσεις στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια και τη διαχειρισιμότητα. Για παράδειγμα, το Dell Precision 5520 επιβεβαιώνει και επεκτείνει την κυριαρχία της Dell στο χώρο των workstations, καθώς είναι το ελαφρύτερο mobile workstation στις 15 ίντσες και είναι εξαιρετικά αγαπητό στους επαγγελματίες δημιουργούς. Η σειρά Latitude 7000 Ultrabooks™ και η βραβευμένη σειρά 12 ιντσών Latitude 5000 2-σε-1 αποτελούν επίσης νέες προσθήκες. Αυτό το αποσπώμενο σύστημα 2-σε-1 ζυγίζει 900 γραμμάρια, και διαθέτει ένα εξελιγμένο στήριγμα που του επιτρέπει τη διευθέτηση σε ένα τόξο 150 μοιρών, για πολλαπλές γωνίες θέασης και πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας.

Οι οπαδοί των συστημάτων desktop που αναζητούν ένα σύστημα που θα τους απελευθερώσει σημαντικό χώρο πάνω στο γραφείο, θα καλυφθούν πλήρως από το OptiPlex 5250 AIO και την ανανεωμένη σειρά OptiPlex που αποτελείται από μικρού και εξαιρετικά μικρού μεγέθους desktop PCs, συστήματα της Dell που επαναπροσδιορίζουν τη χρηστική εμπειρία σε αυτήν την κατηγορία υπολογιστών. Τα συγκεκριμένα προϊόντα διακρίνονται για την κομψή σχεδίασή τους, αλλά παρέχουν πλήρη απόδοση επιπέδου desktop, συμπυκνωμένη σε περιβλήματα περιορισμένου όγκου, τα οποία μπορούν να αναρτηθούν πίσω από οθόνες, χάρη σε νέα καινοτομικά στηρίγματα AIO, ή να τοποθετηθούν κάτω από το τραπέζι, απελευθερώνοντας έτσι πλήρως το χώρο πάνω στο γραφείο. Ιδανικό συμπλήρωμα ενός Dell desktop ή laptop, αποτελεί η νέα οθόνη Dell 24 Monitor for Video Conferencing, που προορίζεται για εφαρμογές τηλεδιάσκεψης, χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα υπερύθρων 2MP Full HD IR με κλείστρο ιδιωτικότητας, μικρόφωνο ακουστικής ακύρωσης και δύο ενσωματωμένα ηχεία 5W, ενώ τη σειρά συμπληρώνει η οθόνη Dell 24 Touch Monitor, με υποστήριξη αφής. Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα οθονών της Dell.

Η Consumer Electronics Association επιβραβεύει τις καινοτομίες της Dell με τα Βραβεία Καινοτομίας CES 2017

Dell Canvas (τιμητική διάκριση στην κατηγορία “Τεχνολογία για έναν καλύτερο κόσμο”)
Dell XPS 13 2-in-1 (τιμητική διάκριση στην κατηγορία “Hardware και Υποσυστήματα υπολογιστών”)
Dell XPS 27 AIO (τιμητική διάκριση στην κατηγορία “Hardware και Υποσυστήματα υπολογιστών”)
Dell Latitude 5285 2-in-1 (τιμητική διάκριση στην κατηγορία “Hardware και Υποσυστήματα υπολογιστών”)
Dell 27 Ultrathin Monitor S2718D (τιμητική διάκριση στην κατηγορία “Περιφερειακά υπολογιστών”)
Dell Alienware 17 with Tobii Eye Tracking Technology (τιμητική διάκριση στην κατηγορία “Gaming”)
Dell Premier Wireless Keyboard and Mouse KM717 (τιμητική διάκριση στην κατηγορία “Αξεσουάρ υπολογιστών”)

_________________________________________

¹Βασισμένο στην έκθεση Principled Technologies Report of November 2016, το μικρότερο αναφέρεται σε συνολική επιφάνεια notebook. Το πλήρες κείμενο της έκθεσης: http://www.principledtechnologies.com/Dell/XPS_15_9560_comparison_0117.pdf
²MobileMark 2014 battery benchmark: XPS 13 2-in-1 με 7th Gen Intel Core i5, 8GB RAM, 128GB SSD και FHD display. Με βάση το Mobile Mark 2014 battery life benchmark test. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.bapco.com. Η πραγματική διάρκεια μπαταρίας ενδέχεται να είναι μικρότερη από τα αποτελέσματα της δοκιμής και εξαρτάται από τη σύνθεση και τη χρήση του συστήματος, το software, τη χρήση, τις συνθήκες λειτουργίας, τις ρυθμίσεις ενεργειακής διαχείρισης και άλλους παράγοντες. Η μέγιστη διάρκεια μπαταρίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
³Το χαρακτηριστικό Dell HDR έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον χρήστη PC και υποστηρίζει προδιαγραφές διαφορετικές από εκείνες που διέπουν τα πρότυπα HDR στις τηλεοράσεις. Παρακαλούμε μελετήστε προσεκτικά τις προδιαγραφές για περισσότερες πληροφορίες. Τα Dell HDR monitors απαιτούν περιεχόμενο HDR10 προερχόμενο από συμβατή πηγή, όπως ένας service provider, ένα Blu-ray disc, ή ένα game.
Οι προσφορές υπόκεινται σε αλλαγές και δε συνδυάζονται με άλλες προσφορές. Ισχύουν επιβαρύνσεις φόρων, εξόδων αποστολής και άλλα τέλη. Η δωρεάν αποστολή ισχύει μόνο στην ηπειρωτική περιοχή των ΗΠΑ, εξαιρουμένης της Αλάσκας. Η προσφορά δεν αφορά τους μεταπωλητές. Η Dell διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης παραγγελιών που ενέχουν τιμολογιακά ή άλλα σφάλματα.
Το βάρος ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τη σύνθεση και την κατασκευαστική διαθεσιμότητα.
Οι ονομασίες Intel, Intel Core, Xeon και Thunderbolt είναι σήματα κατατεθέντα της Intel Corporation και των θυγατρικών της στις ΗΠΑ και/ή σε άλλες χώρες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS