ΑρχικήinetNokia 8 με Snapdragon 835 και κάμερα στα 24-megapixel

Nokia 8 με Snapdragon 835 και κάμερα στα 24-megapixel

Αν και το πρώτο Nokia-branded smartphone που ανακοινώθηκε από την HDM Global είναι μια συσκευή mid-range, οι φίλοι της φινλανδικής εταιρείας δεν πρέπει να απογοητεύονται. Σύμφωνα με το Total Tech, το smartphone που έχει σαν εσωτερική ονομασία Nokia Supreme, θα κυκλοφορήσει σύντομα σαν Nokia 8.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Nokia 8 ή Nokia Supreme, ήταν στο περίπτερο της Qualcomm στη CES 2017, αλλά λίγοι το παρατήρησαν.

Τα χαρακτηριστικά του θα σας εντυπωσιάσουν. Το Nokia 8 είναι ναυαρχίδα της HDM GLobal, και θα είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm. Αυτός είναι και ο λόγος που παρουσιάστηκε στο περίπτερο του κατασκευαστή chipset την περασμένη εβδομάδα.

Εκτός από τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 835, το Nokia 8 θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη 5,7 ιντσών που θα υποστηρίζει Quad HD (2560 x 1440 pixels). Δεν η θοόνη του θα είναι κυρτή στις άκρες Super AMOLED.

Η HMD θα διαθέσει επίσης και μια ελαφρώς φθηνότερη έκδοση του Nokia 8, η οποία θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821 αντί του Snapdragon 835 chipset.

Η πίσω κάμερα της συσκευής θα είναι στα 24-megapixel με OIS (οπτική σταθεροποίηση εικόνας) και Super EIS. Στο μπροστινό μέρος, θα υπάρχει μια δευτερεύουσα κάμερα των 12-megapixel για selfie και κλήσεις βίντεο.nokia

Θα υπάρχουν δύο παραλλαγές του Nokia 8: μια στα 64 και μια 128GB. Και οι δύο θα διαθέτουν κάρτα microSD για επέκταση χωρητικότητας δίσκου (έως και 256GB).

Άλλα highlights του τηλεφώνου περιλαμβάνουν led notification light, διπλά ηχεία, και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επειδή το Nokia 6 έρχεται με Android 7.0 Nougat, μάλλον και το Nokia 8 θα τρέχει με την ίδια έκδοση λειτουργικού συστήματος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS