ΑρχικήinetΗ Sony αλλάζει τον σχεδιασμό των νέων smartphones

Η Sony αλλάζει τον σχεδιασμό των νέων smartphones

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Sony αποτελεί το outsider του 2016 στην αγορά των smartphones καθώς η Xperia σειρά δεν κατάφερε αν ανταγωνιστεί τους μεγάλους παίχτες όπως την Samsung , την LG και την Huawei. Παρ’ ολ’ αυτά η ιαπωνική εταιρεία ελπίζει να αλλάξουν τα δεδομένα μέσα στα επόμενα χρόνια.Sony

Η Sony χρειάζεται να προβεί σε οριστικές αλλαγές στο σχεδιασμό των  μελλοντικών της smartphones αν κρίνουμε από την χλιαρή παρουσίαση του Xperia X Performance lineup. Σαφώς οι αλλαγές αυτές χρειάζονται αρκετό καιρό προετοιμασίας οπότε πρέπει να τις αναμένουμε  από το 2018 και έπειτα.

Σύμφωνα με ιαπωνική πηγή, μια από τις αλλαγές που πρόκειται να εισάγει η εταιρεία είναι η κυκλοφορία Xperia κινητών με οθόνη OLED. Η κυκλοφορία τους αναμένεται το 2018 και συγκεκριμένα  τον Φεβρουάριο στο  Mobile World Congress (MWC) και τον Σεπτέμβριο στην εμπορική έκθεση IFA. Η πληροφορία αυτή βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την ίδια την εταιρεία.

Απ’ ότι αναφέρεται στην έκθεση οι OLED οθόνες θα αποτελούν προνόμιο της Xperia σειράς ενώ οι υπόλοιπες συσκευές θα εξακολουθήσουν να διαθέτουν LCD. Επιπλέον, πιθανώς οι νέες OLED οθόνες να είναι παρόμοιες με αυτές που ήδη προσφέρονται στις τηλεοράσεις της Α1 σειράς με την απαίτηση ενδεχομένως ορισμένων τροποποιήσεων.

Τι διαφορετικό θα προσφέρει μια OLED οθόνη;

Σε αντίθεση με την LCD, οι νέες οθόνες προσφέρουν καλύτερο μαύρο χρώμα και υψηλότερο επίπεδο της αντίθεσης.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι ενώ η Sony σχεδιάζει την κυκλοφορία του πρώτου smartphone με OLED οθόνη, οι αντίπαλες κατασκευαστικές εταιρείες (Samsung, LG) έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα αναδιπλούμενα smartphones.

Μήπως λοιπόν η Sony να βιαστεί λίγο;

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS