ΑρχικήinetΑνακοινώθηκαν επίσημα τα HTC U Ultra και HTC U Play!

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα HTC U Ultra και HTC U Play!

Tα πολυσυζητημένα HTC U Ultra και HTC U Play ανακοινώθηκαν σήμερα από την HTC. Αν και ακολουθούν την ίδια μορφή σχεδιασμού με την σειρά U φαίνεται να έχουν διαφορετικές προδιαγραφές με κάποια παρόμοια χαρακτηριστικά.HTC U Play

Το HTC U Ultra είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην ιστοσελίδα της HTC στην τιμή των 703,88 ευρώ. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαρτίου 2017 και στην τιμή περιλαμβάνονται ο Rapid Charger 3.0 της HTC με USB Type-C καλώδιο, το HTC Clear Case και τα USonic Adaptive ακουστικά της HTC. Έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε ένα από τα τρία διαθέσιμα χρώματα: μπλε ζαφειρί, το λευκό του πάγου και το λαμπερό κλασικό μαύρο.

Διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών με 2560 x 1440 pixel ανάλυση σε συνδυασμό με μια μνήμη RAM 4GB και 64 ή 128 GB εσωτερική μνήμη. Επιπλέον προστατεύεται από μια επίστρωση Corning Gorilla Glass 5 στο μπροστά και πίσω μέρος. Να σας ενημερώσουμε ότι η έκδοση με την 128GB εσωτερική μνήμη θα κυκλοφορήσει μεταγενέστερα και θα βρίσκετε στην τιμή των 855,18 ερώ.

Από την άλλη το HTC U Play το συναντάμε στην τιμή των 413,49 ευρώ και θα προσφέρει 3GB μνήμη RAM. Για την έκδοση με τα 4GB RAM και 64 GB εσωτερική μνήμη δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα η τελική τιμή. Πάντως, και τα δύο μοντέλα πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η U σειρά της HTC έρχεται με το σλόγκαν “It’s All About U” και αναφέρεται στην εστίαση των νέων smartphones στις δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρονται στους χρήστες εφόσον παραδείγματος χάρη τους επιτρέπει να ρυθμίζουν τον ήχο της συσκευής ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS