ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy X αναδιπλούμενο Smartphone έρχεται!

Το Samsung Galaxy X αναδιπλούμενο Smartphone έρχεται!

Το επερχόμενο Galaxy Χ αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι σίγουρα το ” talk of the town”, με πολλές αναφορές να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα τηλέφωνα. Οι φήμες έχουν εναποθέσει την ημερομηνία έναρξης κάποια στιγμή στο τρίτο ή τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

samsung

Αλλά μια νέα έκθεση από το Business Korea, αποκαλύπτει ότι το τηλέφωνο Galaxy Χ μπορεί στην πραγματικότητα να λανσαριστεί κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του επόμενου έτους. Η έκθεση αναφέρεται σε ανώνυμες πηγές που αποκάλυψαν ότι το Galaxy X αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα διατεθεί στην αγορά κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018. Ωστόσο, η εταιρεία θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο Galaxy Χ αργότερα αυτό το έτος.

Η νέα εκτιμώμενη ημερομηνία λανσαρίσματος λαμβάνει υπόψη την ανάπτυξη και τα μαζικά σχέδια παραγωγής της polyimide ταινίας που αναμένεται να ενσωματωθούν στο Galaxy Χ. Η polyimide ταινία είναι στην πραγματικότητα ένα βασικό συστατικό στα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, λόγω του γεγονότος ότι είναι φτιαγμένο από εύκαμπτο υλικό.

Η ταινία έχει υψηλή αντοχή στην θερμότητα και την ικανότητα να παραμένει σταθερή σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Χρειάζονται περίπου τρείς μήνες για την μαζική παραγωγή και προμήθεια εξαρτημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι η ημερομηνία λανσαρίσματος για το Galaxy Χ είναι πολύ πιθανό να είναι κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Οι φήμες λένε ότι το Galaxy X θα είναι ένα 5-ιντσών smartphone που θα μπορεί να μεταμορφωθεί και σε ένα tablet 7-ιντσών ή 18 εκατοστών. Η Samsung λέγεται ότι θα αναπτύξει 100.000 μονάδες αυτής της συσκευής, προκειμένου να εξετάσει την αντίδραση της αγοράς και θα αποφασίσει εάν θα απευθυνθεί στους καταναλωτές ή όχι.

Αλλά η Samsung δεν είναι ο μόνος κατασκευαστής smartphone που εργάζεται σε αυτή τη νέα τεχνολογία. Προφανώς η Apple φτιάχνει ήδη σχέδια για ένα τέτοιο τηλέφωνο και ανταγωνίζεται εναντίον του Νοτιοκορεάτικου γίγαντα με την μαζική παραγωγή του πρώτο αναδιπλούμενου τηλεφώνου στην αγορά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS