ΑρχικήReviewsP8 lite (2017): Το νέο smartphone της Huawei!

P8 lite (2017): Το νέο smartphone της Huawei!

Ενώ είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα της Huawei μετά την κυκλοφορία του Mate 9 το περασμένο έτος μια νέα αναφορά έρχεται να αποκαλύψει ότι το 2017 έρχεται στην αγορά το ολοκαίνουριο P8 lite (2017).Περιέργως, η εταιρεία αποφάσισε να δώσει την ίδια ονομασία με το προκάτοχο του που κυκλοφόρησε δύο χρόνια πριν με μόνη διαφοροποίηση το “2017”.Huawei

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νέο P8 lite (2017) είναι μακράν καλύτερο από το P9 lite, την ελαφρώς υποβαθμισμένη έκδοση του προηγούμενης ναυαρχίδας της εταιρείας.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στις προδιαγραφές του νέου smartphone.

Αρχικά, θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat λογισμικό και θα τροφοδοτείται από έναν οκτα-πύρηνο Kirin 655 επεξεργαστή σε συνδυασμό με μια Mali-T830 MP2 μονάδα επεξεργασίας γραφικών. Στο εσωτερικό συναντάμε μια μνήμη RAM 3GB μαζί με 16GB μνήμη που έχει την δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης μέσω κάρτας microSD (έως και 128GB). Διαθέτει επιπλέον μια οθόνη 5,2 ιντσών με (1080p) full HD ανάλυση.

Αν και δεν διαθέτει dual-camera, η 12-megapixel κάμερα στο πίσω μέρος υπόσχεται εκπληκτικές φωτογραφίες. Αυτό γίνεται χάρη στο LED φλάς, το f/2.0 διάφραγμα και το PDAF (αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσης). Υπάρχει επίσης μια δευτερεύουσα κάμερα στο μπροστά μέρος για την λήψη selfies και την εκτέλεση βιντεοκλήσεων.

Σύμφωνα με την Huawei, το νέο P8 lite (2017) θα τροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία 3,000 mah που ακόμα όμως δεν έχει εγκριθεί η χρήση του.

Έγκυρες πηγές υποστηρίζουν ότι το νέο smartphone θα κάνει πρεμιέρα στην ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και σας δίνεται η δυνατότητα απόκτησης του στην τιμή των 239 ευρώ. Επομένως, όσοι ενδιαφερόμενοι υπομονή, λίγες μέρες αναμονής απέμειναν.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS