ΑρχικήReviewsSuper Chat: Η νέα δυνατότητα του Youtube!

Super Chat: Η νέα δυνατότητα του Youtube!

Youtubers, σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η αγαπημένη σας πλατφόρμα προσφέρει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ εσάς και των υπόλοιπων χρηστών. Μέχρι στιγμής το LiveStream έφερνε πιο κοντά τους μεν με τους δε δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία. Τώρα ένας νέος τρόπος έρχεται για να τονίσει τα μηνύματα των χρηστών στο live stream chat.Chat

Όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ανάλογα με τον αριθμό των subscribers ο αριθμός των μνημάτων που μπορούν να δημοσιευτούν κατά την διάρκεια του LiveStream μπορεί να φτάσει σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Αλλά όπως εξελίσσεται η ζωντανή μετάδοση τα σχόλια αντικαθίστανται από νεότερα με αποτέλεσμα ο διαχειριστής να χρειαστεί να κάνει scrolling σε όλη την σελίδα για να μπορέσει να τα διαβάσει όλα.

Η νέα δυνατότητα λοιπόν του Youtube δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να κάνουν τις παρατηρήσεις τους να ξεχωρίζουν όχι όμως αφιλοκερδώς. Η νέα λειτουργία αναδεικνύει τα μηνύματα των χρηστών επισημαίνοντας τα με χρώμα και διατηρώντας τα στην κορυφή ανάλογα με το ποσό που θα καταβάλλουν.

Προς το παρόν ένας μικρός αριθμός Youtubers διαθέτουν το Super Chat για τα LiveStream και μέχρι το τέλος του μήνα ο αριθμός αυτός θα επεκταθεί σε είκοσι χώρες ενώ θα έχουν την δυνατότητα χρήσης χρήστες από σαράντα χώρες. Η λειτουργία διατίθεται για Android ενώ τα iOS θα λάβουν το Super Chat αργότερα χωρίς να έχει διευκρινιστεί η ακριβής ημερομηνία.

Αν θέλετε να αποκτήσετε την νέα δυνατότητα κάντε κλικ στο σύμβολο του δολαρίου στο live chat , επιλέξτε το “Super Chat” καθώς και το ποσό που θέλετε να καταθέσετε. Στη συνέχεια πληκτρολογείτε το σχόλιο σας, κάνετε κλικ στο “buy” , ολοκληρώνοντας στο “send” και είστε έτοιμοι!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS