ΑρχικήinetΤο YouTube δημιουργεί εκατομμύρια προβολές πορνό την ημέρα

Το YouTube δημιουργεί εκατομμύρια προβολές πορνό την ημέρα

πορνό

Το YouTube είναι ίσως η μεγαλύτερη online πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο που υπάρχει στον πλανήτη.

Από τις πρώτες ημέρες του, το YouTube βεβαιώθηκε ότι το υλικό πορνό δεν εμφανίζεται στην ιστοσελίδα. Ωστόσο, το εν λόγω περιεχόμενο μπορεί να μην είναι ορατό στους χρήστες άμεσα, αλλά είναι εκεί (στους servers της Google) του YouTube και χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει αμέτρητο αριθμό ατόμων σε ιστοσελίδες τρίτων.

Διάφορες ιστοσελίδες που διευκολύνουν πορνό υλικό, εκμεταλλεύονται ένα παραθυράκι στη λειτουργία του YouTube. Αυτό το κενό έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από τις ιστοσελίδες που φορτώνουν πειρατικό περιεχόμενο στο YouTube. Ναι υπάρχει, και ο καθένας το ξέρει.

Μπορούν να ανεβάσουν ένα βίντεο στο YouTube και να δημιουργήσουν μια ιδιωτική σύνδεση για αυτό. Το βίντεο δεν εμφανίζεται δημοσίως στο YouTube και περνά απαρατήρητο από το αναγνωριστικό περιεχόμενο, ένα σύστημα προστασίας της πειρατείας. Ο ιδιωτικός σύνδεσμος συνέχεια ενσωματώνετε σε πειρατικές ιστοσελίδες, χρησιμοποιώντας διακομιστές της Google ως υπηρεσία φιλοξενίας, όπου τα βίντεο μεταδίδονται μέσω googlevideo.com. Είναι η ίδια περιοχή που εξυπηρετεί τα βίντεο στο YouTube.

Η διαδικασία αυτή υλοποιείται από διάφορες ιστοσελίδες που παρέχουν πειρατικό περιεχόμενο για ενήλικες. Χρησιμοποιούν τους διακομιστές της Google για να φιλοξενήσουν τα βίντεο και να τα ενσωματώνουν στις ιστοσελίδες τους. Αυτό το ζήτημα είναι γνωστό στους παραγωγούς περιεχομένου πορνό και γενικά χρειάζονται περίπου τρεις εβδομάδες για την αφαίρεση του περιεχομένου.

Μια άλλη πηγή που φιλοξενεί είναι το Google Drive, η δωρεάν λύση cloud αποθήκευσης της εταιρείας. Επίσης, χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει διάφορες ιστοσελίδες που εξυπηρετούν γραφικό περιεχόμενο.

Είναι απίθανο για το YouTube να αγνοεί αυτή την κατάσταση. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το YouTube, αποφασισμένο να προστατεύσει τα δικαιώματα των κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων, θα μπορούσε να γίνει μια τεράστια πηγή παράνομου περιεχομένου στο Διαδίκτυο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS