ΑρχικήUpdatesΤο HTC 10 δέχεται Android 7.0 Nougat αναβάθμιση

Το HTC 10 δέχεται Android 7.0 Nougat αναβάθμιση

Η HTC ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σταματάει την εγκατάσταση Android 7.0 Nougat λογισμικού στα HTC 10 smartphones λόγω ορισμένων σφαλμάτων που προέκυψαν. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016 στις συσκευές κάποιων χρηστών αλλά απ’ ότι φαίνεται το πείραμα απέτυχε. HTC 10

Προς μεγάλη έκπληξη μας όμως, μια νέα αναφορά στο Twitter υποστηρίζει ότι η HTC σκοπεύει να εγκαταστήσει Android 7.0 Nougat στην σειρά  HTC 10 που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Επομένως, όλα τα smartphones που έχουν πωληθεί στην ευρωπαϊκή ήπειρο θα τρέχουν σε Android 7.0 Nougat μαζί με ενσωματωμένο κώδικα ασφαλείας. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι η ενημερώσεις θα καταφτάσουν στους χρήστες μέσα στις επόμενες τρείς εβδομάδες.

Οι ενημερώσεις θα είχαν γίνει πολύ νωρίτερα αλλά διακόπηκαν απότομα λόγω των σφαλμάτων που φαίνεται να αποσυντόνισαν τα πλάνα της εταιρεία.

Η τελευταία έκθεση αποκαλύπτει ότι πέρα από τα HTC 10 της Ευρώπης την ενημέρωση θα λάβουν και χρήστες διαφορετικών χωρών και μάλιστα πιθανολογείται να γίνει την ίδια στιγμή.

Τι νέο θα προσφέρει η νέα ενημερωμένη έκδοση;

Το σίγουρο είναι ότι το 7.0 Nougat θα φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά στα HTC 10. Αρχικά, θα έχουμε βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, λειτουργία πολλαπλών παραθύρων και ανανεωμένο χώρο ειδοποιήσεων με γρήγορη απάντηση από το pulldown bar.

Μην ξεχνάμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η εταιρεία επιβεβαίωσε και την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης του HTC One M9  μοντέλου και η εγκατάσταση του ξεκίνησε άμεσα.

Αν και τα U Ultra και U Play διέθεταν 7.0 Nougat εξαρχής η περσινή ναυαρχίδα της έτρεχε σε Android 6.0 Marshmallow. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει 12MP UltraPixel πίσω κάμερα και 5MP μπροστά. Προσφέρει οθόνη Super LCS 5,2 ιντσών με υποστήριξη για Quad HD, 4GB  RAM  με έναν τετρα-πύρηνο 64-bit Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3,000mah και διαθέτει 32GB ή 64GB εσωτερική μνήμη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS